Închide meniul

Simona Halep va participa la turneul Citi Open, din Washington. Ce alte nume mari au mai fost anunţate şi cand se va desfăşura turneul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 11:53

Simona Halep va participa la turneul Citi Open, din Washington. Ce alte nume mari au mai fost anunţate şi cand se va desfăşura turneul

Simona Halep, la finalul unei partide/ Profimedia

Simona Halep va participa la turneul din Washington, Citi Open. Competiţia se va desfăşura în perioada 30 iulie – 7 august, şi pe lângă românca, alte patru câştigătoare de Grand Slam au fost anunţate pe tabloul principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este calificată în turul al treilea de la Wimbledon 2022, unde va evolua sâmbătă, în compania polonezei Magdalena Frech. După ce-şi va încheia parcursul de pe iarba londoneză, românca va începe pregătirile pentru turneele de hard din Statele Unite ale Americii.

Simona Halep, anunţată pe tabloul principal de la Citi Open

Simona Halep va participa pentru a doua oară la turneul din capitala Statelor Unite ale Americii. Românca a mai evoluat pe hard-ul de la Citi Open în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi, când era nevoită să se retragă, din partida cu Elena Makarova, care avea să câştige ulterior trofeul. Turneul Citi Open face parte din categoria WTA 250 .

Organizatorii de la Citi Open au anunţat pe pagina oficială prezenţa Simonei Halep pe tabloul principal al turneului. Aceştia fac o prezentare serioasă româncei, ajunsă pe locul 19 WTA.

„Simona Halep îți oferă tichetul la DC! De două ori campioană de Grand Slam și fost nmumărul 1 mondial, Halep va juca vara aceasta pentru prima dată din 2017. Ea se alătură celorlalte campioane de Grand Slam: Emma Răducanu, Victoria Azarenka, Sloane Stephens și Sofia Kenin în cel mai puternic tablou feminin din istoria turneului nostru”, au scris organizatorii turneului Citi Open, pa paginile oficiale ale competiţiei.

Reclamă

Astfel, pe lângă Simona Halep, şi celelalte patru câştigătoare de Grand Slam, la turneul de la Washington vor mai participa şi alte sportive puternice din circuit. Jessica Pegula, câştigătoarea ultimei ediţii, cea din 2019, Eugenie Bochard, fostă finalistă de Wimbledon, şi Leylah Fernandez, jucătoarea învinsă de Emma Răducanu în finala de la US Open, vor lua startul în competiţia din State.

Turneul Citi Open, din Washington, va fi unul premergător US Open, care va debuta pe 29 august. Până la Openul American, Simona Halep ar putea evolua şi la Rogers Cup (8 – 14 august) şi Cincinnati (13-21 august).

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon

Simona Halep – Magdalena Frech este confruntarea care va avea loc în turul 3 la Wimbledon. ”Simo” a învins-o pe Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și continuă lupta pentru mult râvnitul trofeu pe care l-a câștigat în 2019.

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Prima întâlnire a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

”Simo”, mesaj superb pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens se retrage din activitate după această partidă.

„Nu este vorba despre meciul meu, ci despre ea. Am vorbit despre asta, dar emoția este mult mai mare. Am tremurat în acest meci, antrenorul meu poate să confirme. E o campioană, nu cedează niciodată. Vreau să te felicit, ne vei lipsi, mult noroc în ceea ce urmează!”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și