Închide meniul

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. Românca s-a calificat în optimi la Wimbledon 2022

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 18:20 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 0:57

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. Românca s-a calificat în optimi la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. Românca s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon 2022. Simo a avut nevoie de puțin peste o oră de joc ca să treacă de jucătoarea din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a controlat meciul de la început la final. În setul 1 a condus cu 4-0 și 5-2. De altfel, acela a fost și singurul moment al partidei când Frech a sperat la revenire, după ce s-a apropiat la 5-4.

Simo a închis însă setul în următorul game, la 6-4. În actul secund nu i-a mai dat nicio șansă adversarei. A fost un scurt 6-1 și calificare în optimi la Wimbledon, a cincea oară în carieră când românca atinge această fază la Grand Slam-ul londonez.

Simona Halep va juca în următoarea rundă cu câștigatoarea duelului dintre Petra Kvitova și Paula Badosa. Halep a câștgat Wimbledon în 2019.

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1

Update 18:21: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1! GAME, SET, MATCH! Simo s-a calificat în optimi la Wimbledon 2022.

Reclamă

Update 18:18: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 5-1! Simo joacă impecabil și mai are nevoie de un singur game ca să închidă meciul.

Update 18:11: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 4-1! Românca face din nou break-ul și e la două game-uri de calificarea în optimi.

Update 18:11: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 3-1! Simo se desprinde și în al doilea set.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17:59: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 2-1! Românca câștigă din nou pe serviciul adversarei.

Update 17:59: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 1-1! Jucătoarea din Polonia și-a recuperat break-ul.

Update 17:55: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 1-0! Campioana noastră începe cu break și setul al doilea.

Update 17:48: Simona Halep – Magdalena Frech 6-4! Simo a câștigat primul set!

Update 17:45: Simona Halep – Magdalena Frech 5-4! Românca are din nou șasa să servească pentru câștigarea setului.

Update 17:40: Simona Halep – Magdalena Frech 5-3! Poloneza se menține în primul set.

Update 17:37: Simona Halep – Magdalena Frech 5-2! Simona va servi să câștige primul set.

Reclamă

Update 17:31: Simona Halep – Magdalena Frech 4-1! Jucătoarea din Polonia a reușit primul game al meciului.

Update 17:29: Simona Halep – Magdalena Frech 4-0! Simo joacă impecabil. Are 4-0.

Update 17.25: Simona Halep – Magdalena Frech 3-0! Românca a început setul cum nu se putea mai bine și conduce deja cu 3-0.

Update 17.19: Simona Halep – Magdalena Frech 2-0! Început excelent pentru Simo! Jucătoarea noastră a reușit break-ul în game-ul inaugural, apoi și-a făcut serviciul.

Update 17.15: A început meciul!

Simona Halep va evolua pe terenul doi din complexul de la All England Club. Partida româncei va fi a treia a zilei, astfel că va începe în jurul orei 17:00. Înainte de Halep – Frech, se vor mai disputa meciurile Tan – Boulter şi Gasquet – Van de Zandschulp.

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea, după două victorii în minimum de seturi. În turul secund, Halep a trecut de Kristen Flipkens, scor 7-5, 6-4, după un meci în care s-a văzut condusă în ambele seturi.

De cealaltă parte, Magdalena Frech a trecut de Anna Karolina Schmiedlova, scor 6-4, 6-4. Pentru poloneză, calificarea în turul al treilea este cel mai bun rezultat al carierei pe iarba de la All England Club.

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Prima întâlnire a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

Ce a spus Simona Halep despre duelul cu Magdalena Frech

Românca e încrezătoare că poate să avanseze în optimile turneului londonez.

„E o revenire plăcută pentru că întotdeauna îmi place să joc la Wimbledon și e o atmosferă extraordinară. Mă bucur că am câștigat și că mai am șansa să joc aici. Nu știu dacă va fi diferit (n.r. jocul lui Frech) pentru că nu am jucat niciodată contra ei pe iarbă. Dar e un nou meci, am jucat contra ei și știu la ce să mă aștept. O să mă concentrez pe mine și o să încerc să joc mai bine decât astăzi”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Simona Halep, o nouă dedicație pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un nou discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens se retrage din activitate după această partidă.

„Ce i-am spus la final rămâne între mine și ea, dar au fost cuvinte frumoase pentru că o admir foarte mult pentru ceea ce a făcut de-a lungul carierei. Îmi pare rău că se retrage, dar mă și bucur pentru ea pentru că există viață și după tenis și sunt convinsă că decizia asta o să o facă foarte fericită pentru că s-a chinuit și ea cu multe accidentări. A fost un meci frumos, din punctul meu de vedere, a jucat foarte bine, a fost dificil să îi răspund la jocul ei, la ruperea de ritm pe care a făcut-o destul de des și destul de mult în meciul acesta. Mă bucur că eu am fost ultima ei adversară”, a mai spus Halep.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și