Închide meniul

Simona Halep, apariție de 5 stele academia lui Patrick Mouratoglou! Cum a pozat campioana noastră

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 21:48

Simona Halep, apariție de 5 stele academia lui Patrick Mouratoglou! Cum a pozat campioana noastră

Simona Halep, apariție de 5 stele la academia lui Patrick Mouratoglou

Twitter Simona Halep

Simona Halep își pregătește revenirea în circuitul WTA alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Până să se întoarcă pe teren, Simo a făcut senzație în fața camerelor de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dat racheta de tenis pe ținute elegante. Campioana noastră a relizat o ședință foto încântătoare. „Biroul de azi a arătat diferit!”, a scris Simo, alături de imaginile de senzație.

Simona Halep, apariție de 5 stele academia lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep a câștigat două Grand Slam-uri, unul pe zgura de la Roland Garros și altul pe iarba de la Wimbledon. Acum, ea așteaptă ajutorul lui Mouratoglou pentru a triumfa și pe hard. Cel mai aproape a fost la Australian Open, în 2018, atunci când a fost învinsă dramatic, în finală, de Caroline Wozniacki.

Până la turneele majore de hard de la US Open sau Australian Open, Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros, acolo unde este văzută a doua favorită de către bookmakeri.

Reclamă

Simona are o cotă de 8 la câștigarea trofeului. Principala favorită este și actualul număr unu mondial, Iga Swiatek, cu o cotă de 3.75. Garbine Muguruza și Aryna Sabalenko, cu cote de 12, sunt și ele pe listă.

Simona Halep are un nou antrenor: Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Recomandări
  • Simona Halep, apariție de 5 stele academia lui Patrick Mouratoglou
  • Cum a pozat campioana noastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și