Închide meniul

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0. Simona a distrus-o pe franțuzoaică în decisiv. Revenire formidabilă a numărului 3 WTA, care a avut și probleme medicale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 21:15

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0. Simona a distrus-o pe franțuzoaică în decisiv. Revenire formidabilă a numărului 3 WTA, care a avut și probleme medicale

Profimedia

Victorie pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0

Simona Halep a fost aproape de eliminare la începutul setului al doilea. Și-a pierdut serviciul și a acuzat probleme medicale. Marea noastra campioană a avut o reacție uluiroare. A câștigat ultimele 11 game-uri ale meciului și s-a calificat în turul al treilea la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 01.50: FINAL DE MECI! Simona Halep a revenit fantastic și a câștigat în trei seturi partida cu Caroline Garcia: 3-6, 6-4, 6-3.

Update 01.42: Simona e dezlănțuită. Conduce cu 3-0 în setul decisiv.

Update 01.40: Start perfect pentru Simona în setul decisiv. O conduce pe Garcia cu 1-0.

Update 01.25: Simona Halep – Caroline Garcia -6, 6-4. Avem set decisiv.

Reclamă

Update 01.15: Simona Halep – Carolina Garcia 4-4. Jucătoarea din Franța câștigă pe propriul serviciu.

Update 01.05: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 4-3. Revenire fantastică pentru Simona şi trece pentru prima dată în avantaj. 

Update 00.50: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 2-3. Accidentată, Simona Halep nu cedează lupta. 

Reclamă 4 / 0/3

INFO: Simona Halep a solicitat ajutorul medicilor.

Update 00.50: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 1-2. Jucătoarea din Franţa joacă perfect în faţa campioanei noastre. 

Update 00.40: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 0-1. Simona pierde pe propriul serviciu în debutul setului doi. 

Update 00.35: Simona Halep – Caroline Garcia 3-6. Simona Halep a pierdut primul set. Video AICI cu punctul câştigător.

Update 00.32: Simona Halep – Caroline Garcia 3-5. Început dificil de turneu pentru marea noastră campioană. Simona are nevoie de timp până să se încălzească. Garcia serveşte pentru set. 

Update 00.15: Simona Halep – Caroline Garcia 1-1. Cele două jucătoare au început meciul cu un game câştigat pe propriul serviciu.

Caroline Garcia a trecut în manşa inaugurală chiar de Mihaela Buzărnescu. A avut nevoie de numai o oră şi 6 minute pentru a obţine calificarea. S-a impus cu 6-1 şi 6-2 şi a arătat că este într-o formă de zile mari.

Reclamă

Simona Halep şi Caroline Garcia, adversare în turul 2 de la Miami

Pentru Simona Halep va fi cea de-a 8-a confruntare cu Caroline Garcia. Românca are un palmares excelent şi a câştigat de şapte ori. Ultima dată s-au întâlnit la Billie Jean King Cup, în 2019, acolo unde Halep a câştigat în set decisiv. 

"Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştigi unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament", a spus Halep, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu Caroline Garcia.

Dacă se va califica, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Halep nu va avea ocazia să îşi ia revanşa contra Serenei Williams, care şi-a anunţat retragerea.

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Recomandări
  • Simona Halep - Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0
  • Simona Halep, debut în forță la Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și