Închide meniul

„Simona Halep câştigând Roland Garros!” Cel mai frumos moment din cariera lui Darren Cahill

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 11:53

„Simona Halep câştigând Roland Garros! Cel mai frumos moment din cariera lui Darren Cahill

Simona Halep a cucerit Roland Garros în 2018, alături de Darren Cahill

Simona Halep, cu trofeul de la Roland Garros/ Profimedia

Darren Cahill a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment din cariera lui: Simona Halep câştigând Roland Garros! Fostul antrenor al româncei susţine că triumful de la Paris al acesteia l-a umplut de emoţie, ţinând cont de cum a decurs finala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat două titluri de Grand Slam în carieră. La primul succes, înregistrat la Roland Garros în 2018, Darren Cahill a fost alături de românca. Finala a fost una dramatică, „Simo” revenind fabulos după ce a fost condusă cu set, şi break în manşa a doua, de Sloane Stephens.

Simona Halep câştigând Roland Garros a fost cel mai frumos moment din cariera lui Darren Cahill

Darren Cahill a pregătit mai mulţi jucători de-a lungul carierei sale, însă ce i-a rămas în suflet este un moment petrecut alături de Simona Halep. Concret, antrenorul australian a declarat că triumful româncei de la Roland Garros a reprezentat o uşurare incredibilă, deoarece aceasta mai pierduse trei finale de Grand Slam până în acel punct.

„(N.r. Care este cel mai măreț moment pe care l-ai trăit personal în sport?) Simona câștigând turneul de la Roland Garros. Pentru mine, acel moment a însemnat piele de găină, lacrimi, satisfacție, ușurare… fiecare emoție posibilă s-a simțit în acea zi.

Modul în care a reușit victoria, în care a înfruntat presiunea, dezamăgirile pe care a trebuit să le lase în urmă. A fost condusă în meci, cu set și break, dar s-a luptat, ca o mică campioană.

Reclamă

Acela a fost cel mai mare moment din viața mea. Am spus-o odinioară, am avut câteva victorii mari în carieră, dar acesta a fost cel mai glorios moment trăit de mine în sport”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Darren Cahill a anunţat când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj în care este implicată, încă din luna octombrie. Fostul antrenor al româncei se declară convins de nevinovăţia acesteia, despre care susţine că este o persoană extrem de cinstită.

Simona Halep luptă pentru a-şi dovedi nevinovăţia, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate la US Open. Din spusele lui Darren Cahill, audierilor vor avea loc în luna februarie, la tribunalul sportiv din Marea Britanie.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și