Închide meniul

Simona Halep – Cori Gauff, în „optimi” la Madrid Open 2022. „Simo” are amintiri plăcute cu americanca de 18 ani. Ce s-a întâmplat în precedentele meciuri directe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2022, 0:25 / Actualizat: 1 mai 2022, 8:17

Simona Halep – Cori Gauff, în „optimi la Madrid Open 2022. „Simo are amintiri plăcute cu americanca de 18 ani. Ce s-a întâmplat în precedentele meciuri directe

Simona Halep - Cori Gauff este meciul din optimile de finală de la Madrid Open

Profimediaimages

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală ale Madrid Open 2022. Românca se va duela cu Cori Gauff (16 WTA). Americanca vine după un meci „de foc” cu Yulia Putintseva, scor 6-1, 2-6, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca, în schimb, a rezolvat mult mai repede calculele calificării şi a făcut un meci de vis în turul 2. A eliminat-o fără emoţii pe Paula Badosa (2 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1, după 77 de minute. Este mare favorită şi în faţa americancei de 18 ani.

Simona Halep – Cori Gauff, în optimile de finală de la Madrid Open

„Simo” nu i-a dat nicio şansă lui Cori Gauff în precedentele două meciuri directe. Mai mult decât atât, campioana noastră nu a cedat niciun set. Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA.

O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Cori Gauff este considerată a fi chiar „noua Serena Williams”, cu toate că are numai două titluri de Grand Slam câştigate. Serena a obţinut rezultate fenomenale cu Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep.

Reclamă

Calificarea în optimile de la Madrid Open este recompensată cu un premiu de 90.745 de euro şi cu 120 de puncte WTA. Dacă va ajunge în „sferturi”, Halep îşi va asigura un premiu de 169.650 de euro şi 215 puncte WTA.

Ce a spus Halep despre şansele de a câştiga Madrid Open 2022

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă cu Paula Badosa, scor 6-3, 6-1, şi s-a calificat în optimile de finală de la Madrid. Campioana noastră a câştigat 9 game-uri la rând şi nu i-a dat nicio şansă adversarei. Chiar dacă a arătat cel mai bun tenis al ei, „Simo” nu se consideră favorită la ridicarea trofeului.

Mă simt grozav, simt că am jucat un tenis bun şi sunt foarte fericită de asta. Ea este o jucătoare foarte bună, în acest moment este numărul 2 mondial, este încrezătoare, joacă extraordinar, dar am crezut că am şansa mea şi am dat totul pe teren. Terenul, publicul, care mă susţine mereu, toate îmi plac la Madrid, am o atmosferă grozavă de fiecare dată când joc şi vreau să le mulţumesc tuturor deoarece este foarte bine să ai energia publicului.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – ce i-a schimbat Patrick Mouratoglou) Este o plăcere şi o onoare să-l am pe Patrick în loja mea, ca antrenor. Lucrăm din greu la unele lucruri şi, după cum vedeţi, joc bine fiecare meci, aşa că mă concentrez pe a deveni mai bună şi mai puternică. (n.r. – dacă e favorită la câştigarea turneului) Nu, mă concentrez doar pe următorul meci şi vom vedea„, a declarat Simona, pe teren.

Simona Halep – Cori Gauff va fi meciul din optimi de la Madrid Open 2022. „Simo” s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022.

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și