Închide meniul

Simona Halep, declarații pline de emoție la Cincinnati. „Nu îmi mai este frică”. Ce le cere fanilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 11:58 / Actualizat: 18 martie 2023, 23:15

Simona Halep, declarații pline de emoție la Cincinnati. „Nu îmi mai este frică. Ce le cere fanilor!

Simona Halep, declarații pline de emoție la Cincinnati

Simona Halep, declarații pline de emoție la Cincinnati. Ocupanta locului 13 WTA a anunțat că nu se teme că s-ar putea infecta cu COVID-19 în turneul cu premii în valoare de peste 2 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana noastră se bucură că și-a putut face vaccinul și le-a transmis fanilor să îi urmeze exemplul. Românca în vârstă de 29 de ani mai are o singură problemă, ‘bulele’ sanitare.

Simona Halep, declarații pline de emoție la Cincinnati

Nu îmi mai este frică (n.r. despre riscul infectării cu COVID-19) pentru că sunt vaccinată. Mă simt protejată și am grijă. Port masca de protecție atunci când sunt înconjurată de oameni. Nu îmi plac aceste ‘bule’ sanitare, mă simt foarte stresată în ele. Așa că, dacă oamenii s-ar vaccina, ar fi mai bine pentru că nu ar mai exista atâtea restricții”, a declarat Simona Halep pentru Reuters.

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Cincinnati după ce a trecut în set decisiv de Magda Linette. Imediat după meci, în interviul acordat pe teren, Simo le mulţumea fanilor prezenţi în tribună după perioada de pandemie.

A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Reclamă

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 de la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie 12, va evolua împotriva americancei Jessica Pegula, locul 30 mondial, în turul doi al turneului de categorie 1.000 de la Cincinnati.

Jessica Pegula a trecut în primul tur de sportiva italiană Camila Giorgi, locul 71 mondial, scor 6-2, 6-2. Halep şi Pegula nu s-au mai întâlnit până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul din turul doi va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00, pe terenul 3.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și