Închide meniul

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. Prima reacţie a Simonei: „A fost o perioadă grea, înseamnă mult pentru mine că am câştigat”. Ce a spus despre duelul cu Gabriela Ruse

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2022, 13:49

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. Prima reacţie a Simonei: „A fost o perioadă grea, înseamnă mult pentru mine că am câştigat. Ce a spus despre duelul cu Gabriela Ruse

Simona Halep, prima victorie din 2022

Profimediaimages

„Simo” a avut mici emoţii în setul de debut, dar a obţinut calificarea şi este în faţa confruntării cu buna ei prietenă, Gabriela Ruse. Ocupanta locului 87 WTA a câştigat, în manşa inaugurală, cu 6-3, 6-2, meciul cu australianca Arina Rodionova, locul 152 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. „A fost dificil după trei luni de pauză”

Din noiembrie nu mai câştigasem un meci. Australia are un loc important în inima mea. A fost o perioadă grea, poate cel mai greu an din cariera mea. Înseamnă mult pentru mine că am câştigat aici.

Aş spune că m-a ajutat să îmi revin. Am fost mulţi ani în top şi eram puţin epuizată. A fost dificil să revin după 3 luni de pauză. Mă bucur că am revenit în circuit„, a declarat Simona Halep la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Pentru Halep urmează chiar duelul cu Gabriela Ruse, cea cu care a făcut pereche în competiţia de dublu la Melbourne Summer Set 2. Româncele au fost învinse, cu scorul de 6-2, 7-6 (5), de perechea Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 2.

Am jucat acum câteva luni în România (n.r. cu Gabriela Ruse). Fiecare meci este dificil, dar nu seamănă niciodată unul cu altul„, a precizat Halep.

Reclamă
Citește și:

Ce aşteptări are Simona Halep de la noul sezon

Halep a asigurat, înainte să ia startul la Melbourne Summer Set 1 că este într-o formă de zile mari, chiar dacă a împlinit 30 de ani. A avut un mesaj special pentru fani.

La antrenamente mă descurc foarte bine. Câştig câteva seturi. Exersez mai mult decât în mod normal. Pot să stau şi două ore pe zi pe teren, ceea ce nu era uşor în trecut.

Îmi propun să revin în TOP 10. Acesta este scopul principal şi, de fapt, singurul meu obiectiv. Dar ot ceea ce vine împreună cu acesta e un bonus. Punem totuşi accentul pe revenirea în TOP 10„, a spus Simona Halep potrivit tennishead.net.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon nu vrea să se gândească la retragere.

M-am gândit că este aproape de sfârşit cariera mea dar, după acest pre-sezon şi la cum mă simt aici, am impresia că mai am câţiva ani de jucat. Nu mă gândesc la retragere, vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun, pentru că ştiu că mai am o şansă. Sunt motivată şi dau totul în fiecare zi. Încă îmi place tenisul şi competiţia!„, a precizat Halep.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și