Închide meniul

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. „Simo”, în turul secund la Melbourne Summer Set 2. Victorie categorică în primul meci de simplu din 2022!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2022, 13:30 / Actualizat: 5 ianuarie 2022, 15:35

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. „Simo, în turul secund la Melbourne Summer Set 2. Victorie categorică în primul meci de simplu din 2022!

Simona Halep - Destanee Aiava va fi LIVE TEXT pe AS.ro

Profimediaimages

Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2. Final de meci! Victorie entuziasmantă a Simonei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 5-2. Halep, la un pas de câştigarea meciului. Românca tocmai a reuşit o lovitură senzaţională cu care a fost aplaudată la scenă deschisă!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 4-2. Simona şi-a făcut serviciul. S-au disputat şase game-uri în 29 de minute.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 3-2. Destanee nu renunţă la luptă şi pune presiune pe „Simo”.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 3-1. Halep şi-a refăcut avantajul de două game-uri.

Reclamă

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 2-1. Australianca a oprit seria de vis a Simonei.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 2-0. Game la zero pentru fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 1-0. Start cu break pentru Simona în setul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 6-4. Set Halep! Ocupanta locului 20 WTA a avut o revenire spectaculoasă şi şi-a adjudecat primul act!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 5-4. Break Simona Halep. Românca, la un game distanţă de câştigarea primului set!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 4-4. S-a restabilit din nou egalitatea!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 3-4. Aiava a trecut din nou la conducere. Campioana nostră nu găseşte răspuns la serviciul australiencei.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 3-3. Halep ţine aproape de australiancă. Game câştigat fără mari probleme.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 2-3. Adversara Simonei continuă să menţină ritmul ridicat.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 2-2. Şi-a făcut serviciul şi „Simo”. Egalitate din nou.

Reclamă

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 1-2. Australianca a reuşit chiar să treacă la conducere. Tânăra de 21 de ani, evoluţie peste aşteptări!

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 1-1. Răspuns pe măsură al sportivei de pe locul 316 WTA. A reuşit să câştige pe serviciul Simonei după un game de mare luptă.

Update: Simona Halep – Destanee Aiava 1-0. Start perfect pentru româncă. A doua favorită a competiţiei a început cu break!

Update: A început duelul dintre Simona Halep şi Destanee Aiava!

Update: Începe primul meci de simplu al Simonei în 2022

Aflată pe locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, „Simo” ştie că nu are voie să facă niciun pas greşit în startul acestui sezon. Este mare favorită în faţa australiencei care ocupă locul 316 WTA şi a venit din calificări.

Halep asigură că este într-o formă de zile mari, chiar dacă a împlinit 30 de ani. A avut un mesaj special pentru fani, de la Melbourne.

La antrenamente mă descurc foarte bine. Câştig câteva seturi. Exersez mai mult decât în mod normal. Pot să stau şi două ore pe zi pe teren, ceea ce nu era uşor în trecut.

Îmi propun să revin în TOP 10. Acesta este scopul principal şi, de fapt, singurul meu obiectiv. Dar ot ceea ce vine împreună cu acesta e un bonus. Punem totuşi accentul pe revenirea în TOP 10„, a spus Simona Halep potrivit tennishead.net.

Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon nu vrea să se gândească la retragere.

Citește și:

M-am gândit că este aproape de sfârşit cariera mea dar, după acest pre-sezon şi la cum mă simt aici, am impresia că mai am câţiva ani de jucat. Nu mă gândesc la retragere, vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun, pentru că ştiu că mai am o şansă. Sunt motivată şi dau totul în fiecare zi. Încă îmi place tenisul şi competiţia!„, a precizat Halep.

Halep a mai jucat o singură dată cu Destanee Aiava. Precedentul lor duel a avut loc la Australian Open, în 2018, în turul I, când românca s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 6-1.

Dacă va trece de Destanee Aiava, Simo o va întâlni în turul secund pe Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA, care a învins-o, în primul tur, cu 6-3, 6-2, pe australianca Arina Rodionova, locul 152 WTA, după 77 de minute de joc.

Recomandări
  • Simona Halep – Destanee Aiava 6-4, 6-2
  • Victorie importantă obţină de ocupanta locului 20 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și