Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri de la începutul carierei în tenis. ”Nu mi-am luat nici mașină, nici casă scumpă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 12:26

Simona Halep, dezvăluiri de la începutul carierei în tenis. ”Nu mi-am luat nici mașină, nici casă scumpă”

Zuma Press / Lin Huifen via hepta

Simona Halep, dezvăluiri de la începutul carierei în tenis. ”Nu mi-am luat nici mașină, nici casă scumpă”

Halep a dezvăluit că tenisul este un sport scump și este accesibil oricui, dar a spus și ce a făcut cu primii bani câștigați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: ”Mi-am cumpărat un apartament mic”

"Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Asta înseamnă un antrenor bun, chiar dacă e străin şi costă mai mult. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a spus Halep la podcastul BT Talks.

Simona Halep recunoaște că este o persoană mai izolată

Halep a reușit să câștige Wimbledon și Roland Garros, dar rămâne încă distantă față de presă. Ea a recunoscut că este o persoană mai izolată și preferă să se concentreze doar pe ceea ce face pe teren.

"La 14 ani am spus că, dacă vreau să fiu jucătoare profesionistă şi să fiu în top, atunci trebuie să fie numai tenis în viaţa mea. Eu am fost o persoană izolată, m-am izolat de tot ce putea să îmi afecteze cariera. Adică interviuri, emisiuni la televizor.

Reclamă

Nu m-am dus pentru că am ştiut că mă pot influenţa, îmi puteau da aripi şi puteam să zic: <Ia uite ce tare sunt>. Dar am blocat toate chestiile astea fiind foarte disciplinată", a mai povestit Halep.

Halep a câștigat 36.551.855 de dolari din tenis și s-a impus în 20 de turnee WTA de-a lungul carierei. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep a povestit ce a făcut cu primii bani
  • Sportiva recunoaște că este mai distantă cu presa
  • Halep a câștigat 20 de turnee WTA în carieră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și