Închide meniul

„Vei continua să joci tenis?” Simona Halep a reacţionat imediat şi a spus totul despre viitorul ei: „La asta mă gândesc”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iunie 2024, 17:14

Reclamă
„Vei continua să joci tenis? Simona Halep a reacţionat imediat şi a spus totul despre viitorul ei: „La asta mă gândesc

"Vei continua să joci tenis?" Simona Halep a reacţionat imediat şi a spus totul despre viitorul ei

Simona Halep, pe aeroportul din Cluj-Napoca / AS.ro

„Vei continua să joci tenis?” a fost întrebarea la care Simona Halep nici nu a stat pe gânduri. Fosta campioana de la Wimbledon şi Roland Garros a avut un mesaj ferm pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca în vârstă de 32 de ani a ajuns pe locul 1135 în clasamentul WTA, dar nu ia în calcul să renunţe la sportul care a consacrat-o. „Mă gândesc la revenire, nu la retragere!”, a ţinut să afirme fostul lider mondial.

„Vei continua să joci tenis?” Simona Halep a reacţionat şi a avut un mesaj pentru fani

Halep nu a mai jucat din luna mai, când a fost nevoită să se retragă în timpul meciului cu Mccartney Kessler. Încă nu a scăpat de problemele medicale, dar e gata să revină pe teren. „Simo” a ajuns la Cluj-Napoca, acolo unde va juca un demonstrativ împotriva lui Steffi Graf şi Andre Agassi. Ea va face echipă cu Andrei Pavel.

Mă simt bine, ma bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine şi primirea este superbă. Aşa că am păşit cu dreptul.

Nu sunt un expert în dublu, dar am încredere în Andrei Pavel, va fi un meci frumos. Bineîneţeles, jucăm cu două legende ale tenisului şi o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită pentru că aşa a fost mereu la Cluj. De fiecare dată m-am simţit foarte bine aici.

Reclamă
Reclamă 4

Nu sunt recuperată 100%, încerc să fac tot ce pot ca să mă recuperez şi să încep să joc turnee. Dar nu ştiu încă un plan sigur, pentru că trebuie să scap de dureri.

(Reporter: Dar vei continua să joci tenis, nu? Pentru că multă lume se întreabă dacă mai joacă Simona…) Mai joc, mai joc! Mă gândesc la revenire, nu la retragere!„, a declarat Simona Halep.

Halep a avut un mesaj de încurajare şi pentru jucătorii lui Edi Iodănescu, care sunt în faţa debutului la EURO 2024.

Reclamă

(Îi ţii pumnii şi echipei naţionale?) Sigur că da, tot timpul! Nu urmăresc foarte mult fotbal, dar sunt alături de ei cu tot sufletul„, a mai spus Simona.

Anunţul organizatorilor de la Wimbledon despre Simona Halep: „Se va ţine cont de performanţe”

Dacă la Roland Garros, organizatorii au decis să le dea prioritate jucătorilor şi jucătoarelor din Franţa, Halep încă speră la o invitaţie la Wimbledon. Organizatorii au anunţat că data publicării wild-card-urilor va fi 19 iunie:

Comitetul nostru de wildcard se întrunește și ia aceste decizii, dar încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț despre deciziile wildcard-uri pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a declarat Sall Bolton, preşedintele executiv de la Wimbledon, potrivit tennisuptodate.com.

De asemenea, Deborah Jevans, cea care conduce turneul de la All England Club din iulie 2023, a declarat că şi sportivii care revin după suspendări de dopaj vor fi luaţi în calcul, pe baza performanţelor acestora:

Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de dopping, este liber să concureze în circuit și, ca atare, comitetul wildcard va ține cont de performanțele acestuia. După cum a spus Sally, comitetul wildcard se va întâlni și va lua această decizie”, a spus şi Deborah Jevans.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și