Închide meniul

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 6-1, 6-4. Simona s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după un meci perfect

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 18:53

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 6-1, 6-4. Simona s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după un meci perfect

Simona Halep of Romania in action during her second-round match at the 2021 Porsche Tennis Grand Prix WTA 500 tournament Porsche Tennis Grand Prix, Tennis, Stuttgart, Germany - 22 Apr 2021,Image: 607275789, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 6-1, 6-4

Halep a avut 5-0 în mai puţin de 15 minute, cu break-uri în ghemurile al doilea şi al patrulea. Apoi Alexandrova a câştigat destul de greu primul ei ghem, pe prorpriul serviciu, dar a cedat setul, cu 1-6, după 22 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română a început cu break şi setul al doilea, însă imediat ea a pierdut primul ghem pe serviciu la acestă ediţie a turneului german. La 2-2, Halep a mai reuşit un break şi ulterior s-a distanţat la 4-2. Alexandrova a revenit şi a egalat, dar jucătoarea din Constanţa a reuşit un alt rebreak. La 5-4, ea a fost condusă cu 15-40 pe propriul serviciu, a revenit şi a avut două mingi de meci, ambele salvate de rusoaică. Aceasta din urmă a ratat alte două mingi de 5-5, înainte ca Halep să închidă partida cu 6-4, după 68 de minute de joc, scrie news.ro.

Simona Halep va juca, sâmbătă, în penultimul act cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, sau cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 27 WTA.

În cealaltă semifinală se vor întâlni australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 26.130 de euro şi cu 185 de puncte WTA.

Reclamă

Halep a mai fost în penultimul act la Stuttgart în 2015 şi 2017, cea mai bună performanţă a ei la acest turneu.

Update: Victorie! Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după victoria fantastică cu Ekaterina Alexandrova: 6-1, 6-4. 

Update: Simona Halep a reuşit un nou break după ce Ekaterina Alexandrova a revenit de la 2-4. Simona va servi pentru meci după ce a reuşit un break şi conduce cu 5-4. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Ekaterina Alexandrova îşi face cu emoţii serviciul şi reduce din diferenţă. Simona Halep are avantajul unui break.

Update: Simona Halep a revenit la conducerea meciului. Are 4-2 în setul al doilea.

Update: Echilibrul în setul al doilea: Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 2-2 în setul al doilea. Rusoaica şi-a ridicat nivelul de joc. 

Update: Simona Halep a început al doilea set cu un break. Rusoaica a revenit imediat şi a făcut re-break-ul. 

Update: Set perfect pentru Simona Halep. L-a câştigat cu 6-1, în doar 22 de minute. 

Update: Evoluţia încântătoare a Simonei Halep continuă: 5-0 în primul set cu Alexandrova. 

Update: Start fulminant al Simonei Halep. O conduce cu 4-0 pe Alexandrova. 

Reclamă

Update: A început partida dintre Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova. Marea noastră campioană serveşte prima. 

Update: Cele două jucătoare au intrat pe teren. 

Aceasta va fi a patra partidă dintre cele două jucătoare, iar rusoaica este în avantaj, 2-1. Simo s-a impus la Cincinnati, în 2019, iar Ekaterina a bătut-o pe româncă la Beijing (2019) şi la Gippsland Trophy, la începutul lui 2021. 

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova LIVE TEXT | Simona, victorie clară cu Marketa Vondrousova

Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Marketa Vondrousova, locul 20 WTA.

Până la acest meci, Simona Halep nu mai jucase de aproape o lună, de când s-a retras de la turneul de la Miami. "Simo" n-a putut să participe nici la barajul de Fed dintre România și Italia din cauza problemelor medicale. Lunga perioadă de inactivitate a "înfometat-o" pe Simona Halep!

"Eram motivată să revin pe teren și să dau totul. Am așteptat de mult să joc acest meci. Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită că m-am întors la Stuttgart. Sper să joc în fiecare an aici.

A fost un meci bun. Am fost puțin agitată înainte, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea. Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu Dar știam la ce să mă aștept și știam ce trebuie să fac", a spus Simona Halep, după meciul cu Vondrousova.

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova LIVE TEXT | Halep are două semifinale la Stuttgart

Simona Halep participă pentru a şasea oară la turneul de la Stuttgart. În trecut, ea şi-a trecut în cont două semifinale (2015 şi 2017), un sfert de finală (2018) şi două optimi de finală (2014 şi 2016).

Meciul dintre Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova se va disputa vineri, de la ora 19.30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Simona Halep - Ekaterina Alexandrova 6-1, 6-4
  • Simona Halep, în semifinale la Stuttgart

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și