Închide meniul

Simona Halep, glumă „amară” de pe patul de spital: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De ce şi-a tot amânat operaţia estetică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2022, 15:21 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:22

Simona Halep, glumă „amară de pe patul de spital: „Nu mi-a plăcut niciodată. De ce şi-a tot amânat operaţia estetică

Simona Halep, glumă "amară" de pe patul de spital: "Nu mi-a plăcut niciodată"

Simona Halep a fost operată. Mesaj pentru fani din spital / Colaj Instagram/Profimediaimages

Simona Halep a găsit puterea să facă o glumă „amară” chiar de pe patul de spital. Campioana noastră s-a operat la nas, iar recuperarea o împiedică să mai joace în anul 2022. „Simo” nu renunţă şi anunţă că nu ia în calcul să se retragă din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a dezvăluit că sezonul ei este, oficial, încheiat şi a precizat care a fost motivul pentru care şi-a tot amânat operaţia estetică. „Simo” e gata de un nou început. În această lună a luat şi o altă decizie drastică şi a divorţat de Toni Iuruc, la mai puţin de un an de la cununia civilă.

Simona Halep, glumă „amară” de pe patul de spital

Fostul lider WTA a ţinut să le transmită fanilor că tenisul a fost mereu o prioritate pentru ea. Acum, a luat o hotărâre pe care îşi dorea să o ia de mai mult timp. „Niciodată nu mi-a plăcut nasul meu. Sunt sigură că mulţi mă înţelegeţi„, a glumit Simona.

„După ce am pierdut la US Open, am realizat că sunt complet epuizată mental. Problemele cu respiraţia, pe care le aveam de mai mulţi ani, s-au agravat. Astfel, am decis să urmez sfatul medicilor mei, acela de a mă opera.

Nu am putut face asta mai devreme, deoarece nu am găsit cele trei luni care erau necesare pentru a-mi reveni. Tenisul era prioritatea mea şi nu am găsit lunile necesare pentru recuperare. Dar am simţit că este momentul să fac ceva pentru mine ca om. De aceea am făcut şi partea estetică, mai ales că nu mi-a plăcut niciodată nasul meu. Am făcut şi partea funcţională dar şi cea estetică, sunt sigură că mulţi mă înţelegeţi”, a transmis Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Reclamă

S-a aflat câți bani a plătit Simona Halep pentru operația la nas, efectuată la doar patru zile după divorțul de Toni Iuruc. Campioana noastră a plătit o sumă consistentă pentru intervenția de rinoplastie. „Simo” a dezvăluit că a fost chinuită de probleme de respirație din cauza cărora nu putea să doarmă bine și avea dificultăți în timpul meciurilor.

Potrivit viva.ro, fostul lider WTA a plătit o sumă cuprinsă între 5.200 și 6.000 de euro pentru intervenția menită să-i aerisească și mai bine căile respiratorii.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc

Un an a durat căsnicia Simonei Halep cu omul de afaceri. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Simona Halep nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Bucureşti, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ.

Nici fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și