Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, trimisă la antrenament după partida cu Coco Gauff. Ce l-a nemulţumit pe Patrick Mouratoglou: „Mi-a spus că trebuie să exersez mai mult”

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 11:59

Reclamă
Simona Halep, trimisă la antrenament după partida cu Coco Gauff. Ce l-a nemulţumit pe Patrick Mouratoglou: „Mi-a spus că trebuie să exersez mai mult

Simona Halep

Simona Halep, la Toronto/ Profimedia

Simona Halep a avut parte de un antrenament extra, după ce Patrick Mouratoglou a fost nemulţumit de serviciul său. Românca a revenit pe teren, la scurt timp după victoria cu Coco Gauff, din sferturile de la Toronto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suprinsă pe terenul de tenis, după încheierea partidei cu Coco Gauff. Românca a fost însoţită de antrenorul său, Patrick Mouratoglou, care i-a recomandat să-şi mai exerseze serviciul.

Simona Halep, la antrenamente după victoria cu Coco Gauff. Ce i-a recomandat Patrick Mouratoglou

Simona Halep a dezvăluit faptul că Patrick Mouratoglou a fost neumlţumit de serviciul său, în partida cu Coco Gauff. Antrenorul francez a însoţit-o ulterior pe româncă pe terenul de tenis, pentru a exersa mai mult, înainte de semifinala cu Jessica Pegula.

„Patrick mi-a spus că trebuie să exersez mai mult pentru că serviciul meu nu a fost deloc grozav azi. Am mers la antrenament pentru că am simțit că e o idee bună să continui să lucrez la acest aspect. În pregătire, serviciul a funcționat foarte bine, așa că să sperăm că în semifinale va da roade acest antrenament extra”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după meciul cu Coco Gauff.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a comis opt duble greşeli, în partida de două seturi cu Coco Gauff. Simo a suferit pe al doilea serviciu, reuşind să câştige doar 38% din puncte cu a doua servă. Cu toate acestea, românca a făcut un joc excelent de retur si a reuşit să se impună şi să-şi asigure prezenţa în semifinale.

Patrick Mouratoglou a revenit alături de Simona Halep, după vacanţa petrecută în Grecia. A fost primul meci al româncei de la Toronto, la care a asistat şi antrenorul francez.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

Reclamă

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

În penultimul act de la Toronto, Simona Halep se va duela cu Jessica Pegula (7 WTA, 28 de ani).

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare de la Cincinnati, turneu la care va participa după Toronto

Simona Halep va avea un start facil în ultimul turneu de pregătire pentru US Open. Românca se va duela cu Karolina Muchova, sportivă de pe locul 168 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, chiar în acest an, în primul tur de la Wimbledon. Românca se impunea atunci clar, cu scorul de 6-3, 6-2.

În turul secund, Simona Halep va avea o adversară mai dificilă. Românca ar putea întâlni învingăoarea dintre Barbora Krejcikova şi Vernoka Kudermetova. Ulterior, în optimi, Halep ar putea da piept cu Paula Badosa, iberica de pe locul 3 WTA.

Totodată, Simona Halep ar putea avea adversare dificile şi în sferturi, acolo unde ar putea da peste Belinda Bencic, Petra Kvitova sau Ons Jabeur. În semifinale, Simo s-ar putea întâlni cu liderul WTA, Iga Swiatek, iar pentru marele trofeu s-ar putea lupta cu Mari Sakkari, Aryna Sabalenka sau Karolina Pliskova, jucătoarea de pe partea inferioară de tablou.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și