Închide meniul

Simona Halep, încurajată de Ilie Năstase. „Poate câștiga US Open! De asta s-a dus acolo”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 21:08

Simona Halep, încurajată de Ilie Năstase. „Poate câștiga US Open! De asta s-a dus acolo

Simona Halep, încurajată de Ilie Năstase

Profimedia

Simona Halep a pierdut în fața Daniellei Collins, scor 6-2, 4-6, 4-6, în primul meci după accidentarea de la Roma. Românca a stat trei luni departe de terenul de tenis până să-și facă revenirea în circuit, la turneul de la Montreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, încurajată de Ilie Năstase

Simona Halep, acum pe locul 13 mondial, nu a jucat niciodată finala la US Open. Cea mai bună performanță a sa a fost în 2015, când ajungea în semifinale.

Cu toate acestea, Ilie Năstase consideră că Halep poate reveni la forma care a consacrat-o și chiar să se încoroneze campioană la ultimul Grand Slam din 2021.

„A mai rămas US Open. Mai sunt câteva săptămâni, nu știu câte sunt, la final de august parcă. Poate câștiga, de ce nu? Fizic, dacă îşi revine puţin, e odihnită, s-ar putea să câştige. E concentrată pe tenis, de asta s-a dus acolo, ca să facă performanță, nu?”, a spus Ilie Năstase, potrivit Telekom Sport.

US Open se va desfășura în perioada 30 august – 12 septembrie. Anul trecut, Naomi Osaka a câștigat trofeul la feminin, iar Dominic Thiem s-a încoronat la masculin. Simona Halep nu a participat atunci din cauza condițiilor dure de izlore impuse de organizatori.

Reclamă

Cum o afectează pe Simona Halep eliminarea de la Montreal

Ieșită din top 10 WTA după 7 ani, Simona Halep era pe locul 13 înaintea turneului canadian. După înfrângerea în fața Daniellei Collins, românca a căzut o poziție în clasamentul live, fiind depășită de Victoria Azarenka.

Halep poate ajunge chiar pe locul 15, dacă grecoaica Maria Sakkaria se va încorona campioană la WTA Montreal.

Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea la Montreal, va primi un premiu de 13.300 de dolari. Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Din acest an, competiţia canadiană se numeşte National Bank Open.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și