Închide meniul

Simona Halep – Jaqueline Cristian, „sfertul” de vis de la Transylvania Open! „Simo”, față în față cu „Dracula”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 19:56

Simona Halep – Jaqueline Cristian, „sfertul de vis de la Transylvania Open! „Simo, față în față cu „Dracula

Jaqueline Cristian, pregătită de meciul cu Halep

Profimedia

Simona Halep, 18 WTA, s-a calificat în sferturi la Transylvania Open după ce le-a învins pe Gabriela Ruse, 85 WTA, și Varvara Gracheva, 81 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Jaqueline Cristian, „sfertul” de vis de la Transylvania Open

De cealaltă parte, Jaqueline Cristian, 105 WTA, le-a eliminat pe Kaja Juvan, 98 WTA, și Ajla Tomljanovic, 43 WTA.

Va fi primul meci direct între Simona Halep și Jaqueline Cristian.

Este mereu dificil să joc împotriva unei românce, va trebui să dau tot ce am mai bun. Sper că voi fi în formă mâine”, a spus Halep, după calificarea în sferturi.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Reclamă

Jaqueline Cristian, „Dracula” de la Transylvania Open

La Cluj, în inima Transilvaniei, Jaqueline Cristian și-a pus pelerina și s-a transformat în „Dracula”. Cristian a purtat pelerina chiar și în timpul tragerii la sorți pentru teren sau minge. Ea s-a și pozat cu adversara tot în costum de „Dracula”.

Transylvania Open este turneul cu numărul 24 din acest an pentru Jaqueline Cristian. Ea a jucat o singură finală, la Andrezieux-Boutheon, pierdută împotriva lui Harmony Tan.

Marea finală de la Transylvania Open se joacă duminică, 31 octombrie. Turneul se va desfășura în sala polivalentă din Cluj. Accesul spectatorilor a fost interzis în urma ultimei hotărâri a Gurvernului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Jaqueline Cristian,”sfertul” de vis de la Transylvania Open
  • „Simo”, față în față cu „Contele Dracula”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și