Închide meniul

Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5. Campioana noastră s-a calificat în sferturi la Toronto, după un set secund complicat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 21:38

Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5. Campioana noastră s-a calificat în sferturi la Toronto, după un set secund complicat

Simona Halep

Simona Halep, la turneul de la Toronto/ Profimedia

Simona Halep a învins-o pe Jil Teichmann, scor 6-2, 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto. Campioana noastră a avut nevoie de o oră și jumătate pentru a trece de jucătoarea de 25 de ani, din Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sferturi, Simona va da piept cu Cori Gauff (11 WTA, 18 ani). În optimi, americanca a învins-o în decisiv pe Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6(4).

Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5. Campioana noastră s-a calificat în sferturi la Toronto!

Update 21.38: FINAL. Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5. Sportiva din România s-a calificat în sferturile de finală de la Toronto, după o victorie în minimum de seturi în fața jucătoarei din Elveția.

Update 21.31: BREAK reușit de Simona Halep! Campioana noastră face primul break din setul al doilea și va servi pentru calificarea în sferturi.

Update 21.22: „Simo” își face serviciul la 0, iar scorul devine 5-5. Cele două jucătoare n-au reușit vreun break în setul secund.

Reclamă

Update 21.08: Se menține egalitatea în setul secund, după ce ambele jucătoare și-au făcut din nou serviciul.

Update 21.01: „Simo” se descurcă foarte bine pe propriul serviciu, iar echilibrul se menține în setul al doilea.

Update 20.47: Teichmann își face serviciul în debutul setului secund.

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.38: Simona Halep câștigă primul set, fără emoții, după 29 de minute.

Update 20.31: Halep face break-ul și va servi pentru adjudecarea primului set.

Update 20.29: Cele două jucătoare n-au mai greșit și și-au făcut serviciul, iar scorul este 4-2 în favoarea Simonei.

Update 20.23: Halep a făcut al doilea break al meciului, apoi Teichmann a reușit rebreak-ul.

Update 20.16: „Simo” își face serviciul și conduce cu 2-0.

Update 20.13: Simona Halep a reușit break-ul în debutul meciului.

Update 20.10: A început meciul de la Toronto, cu sportiva din Elveția la serviciu.

Reclamă

Partida dintre Simona Halep şi Jil Teichmann este prima a zilei, fiind programată pe Terenul Central din complexul de la Toronto.

Simona Halep se va dulea în premieră cu Jil Teichmann, sportiva de pe locul 21 WTA. Elveţianca a produs surpriza în turul sceund, şi a eliminat-o în minimum de seturi pe Anett Kontaveit, numărul 2 WTA, scor 6-4, 6-4. În primul tur, Teichmann a trecut de veterana Venus Williams.

De cealaltă parte, Simona Halep se simte excelent în Canada. Aceasta a obţinut două victorii în minimum de seturi. În primul tur a demolat-o pe croata Donna Vekic, cu scorul de 6-0, 6-2, urmând ca în următoarea rundă să o învingă şi pe chinezoaica Shuai Zhang.

Jil Teichmann, în vârstă 25 de ani, se află pe cea mai bună clasare din carieră, locul 21 WTA. Cel mai bun rezultat al jucătoarei din Elveţia din acest an a fost semifinala de la Madrid, unde a fost învinsă de Jessica Pegula. La Rogers Cup, anul trecut, Teichmann a fost eliminată în primul tur de Danielle Collins, când turneul era găzduit de Montreal.

Simona Halep a reuşit să triumfe la turneul canadian în două rânduri, în 2016 şi 2018, când se juca la Montreal. Totodată, Simo a mai disputat o finală, în 2015, pierdută în faţa Belindei Bencic.

Dacă va trece din Jil Teichmann, Simona Halep poate avea un duel „de foc” în sferturile turneului de la Toronto. Românca ar urma să întâlnească învingătoarea partidei dintre Aryna Sabalenka (6 WTA) şi Coco Gauff (10 WTA).

Ce cotă are Simona Halep pentru a triumfa la Toronto

Bookmakerii o văd pe Simona Halep a doua favorită la cucerirea turneului de la Toronto. Iga Swiatek este cotată cu prima şansă, 3,25. Liderul WTA a avut o serie fantastică până la eliminarea surpriză de la Wimbledon, având 37 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Totodată, pe locul trei în clasamentul creat de bookmakeri se află Ons Jabeur, cea care a pierdut finala Wimbledon din acest an, în faţa Elenei Rybakina. Jucătoarea din Kazahstan este cotată cu şansa a patra la Toronto, fiind urmată de Naomi Osaka, care are cotă 18, la fel caCori Gauff şi Aryna Sabalenka.

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep

Marion Bartoli este cea care a dezvăluit ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019, pierdută cu 2-6, 2-6, cu Simona Halep.

Fosta jucătoare susţine că Serena a lăsat trofeul finalistei în vestiar, moment uluitor pentru organizatori. Williams este septuplă campioană la All England Club şi are un total de 23 de Grand Slam-uri adjudecate.

„Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ți-l dau ție (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai rău lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

Doamna responsabilă cu organizarea Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare în care pui prăjituri și aperitiv”, a spus Marion Bartoli în L’Équipe, citat de eurosport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5.

  • Campioana noastră s-a calificat în sferturi la Toronto

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și