Închide meniul

Simona Halep – Marketa Vondrousova 6-1, 6-3! "Simo" şi-a răpus marele coşmar al carierei. Meci perfect pentru româncă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 15:50

Simona Halep – Marketa Vondrousova 6-1, 6-3! "Simo" şi-a răpus marele coşmar al carierei. Meci perfect pentru româncă

ProfimediaImages

Simona Halep - Marketa Vondrousova, LIVE TEXT în turul 2 de la Stuttgart

Simona Halep – Marketa Vondrousova 6-1, 6-3

La prima ei apariţie pe zgură în acest an, Simona Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din 2021, în partida cu jucătoarea cehă. Agresivă, destul de precisă, cu un atac constant şi feroce pe reverul stângacei ei adversare, cu mingi lungi, apropiate de linia de fund a terenului şi cu bruşte schimbări de direcţie, românca a fost viora întâi a jocului, în spatele unui serviciu consistent, de nivel ridicat, care nu a permis nicio minge de break. Halep a mai ratat cu "poarta goală", dar în general a evoluat ofensiv, reuşind multe puncte spectaculoase (22 de lovituri câştigătoare la 8).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vondrousova a părut rigidă, lentă şi imprecisă, poate şi din cauza bandajelor pe care le purta pe ambele ei coapse. Arma ei principală, scurta, a fost puţin folosită, pentru că rivala nu i-a oferit mingi pe care să le "teleghideze" în apropierea fileului. Cu efort, ea a mai echilibrat meciul în setul secund, dar a trebuit să se recunoască învinsă pentru prima dată de fostul lider WTA, în trei întâlniti directe.

Meciul a început cu un ghem câştigat uşot de sportiva cehă, la serviciu, dar a urmat apoi demonstaţia de tenis a Simonei Halep, care a durat şapte ghemuri la rând. După primele şase şi după numai 25 de minute, Halep a câştigat setul cu 6-1.

În setul al doilea, cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 4-3, când Halep a rupt echilibrul şi a făcut break-ul. Jucătoarea română a închis apoi meciul, cu 6-3, după 53 de minute.

Halep va evolua în sferturi cu jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA, scrie news.ro.

Reclamă

Jucătoarea română şi-a asigurat un premiu de 12.500 de euro şi 100 de puncte WTA, după meciul de joi.

Update: Victorie! Simona Halep o învinge pentru prima dată în carieră pe Marketa Vondrousova. 

Update: Simona Halep o conduce cu 4-3 pe Marketa Vondrousova în setul al doilea. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Început echilibrat în setul al doilea. Ambele jucătoare şi-au făcut serviciul: 2-2.

Update: Simona Halep a câştigat primul set cu Vondrousova: 6-1.

Update: Impresionant! Simona Halep conduce cu 4-1 şi are un avans de două break-uri. 

Update: Simona Halep reuşeşte primul break al meciului cu Marketa Vondrousova: 2-1 pentru campioana noastră. 

Update: Simona Halep a jucat perfect pe propriul serviciu şi a câştigat game-ul la 0. 

Update: Marketa Vondrousova a câştigat primul game din meci. 

Update: Jucătoarele au intrat pe teren la încălzire. 

Reclamă

Aceasta este cea de-a treia întâlnire directă dintre Simona şi "coşmarul" ei din 2019. Precedentele două meciuri dintre ele au fost adjudecate de sportiva din Cehia, la Indian Wells 2019, 6-2, 3-6, 6-2, şi la Roma 2019, 2-6, 7-5, 6-3. 

Simona Halep – Marketa Vondrousova LIVE TEXT | Simona nu a mai jucat de la Miami

Simona Halep a disputat o singură partidă în ultimele două luni şi o săptămână. După eşecul cu Serena Williams de la Australian Open, 3-6, 3-6, pe 16 februarie, Simo a mai jucat un singur meci la Miami, pe 25 martie, cu Caroline Garcia, 3-6, 6-4, 6-0. 

"Am avut mai mult de două săptămâni de pauză şi tratament pentru umăr. Mă simt mult mai bine. Îmi doresc mult titlul la Stuttgart. Este un turneu minunat şi unul dintre obiectivele mele este să îl câştig. Vreau să câştig toate turneele pe zgură, dacă este posibil", a declarat Halep. 

Simona Halep – Marketa Vondrousova LIVE TEXT | Cât mai joacă Simona

Cu un început de sezon dificil, Simona Halep nu se lasă. Românca vrea să mai joace tenis cel puțin trei sau patru ani. Pandemia de coronavirus a făcut-o să-și dorească asta.

"Obiectivul meu este să mai joc încă 3 sau 4 ani. Înaintea pandemiei am zis că vreau să mai joc doar un an, dar am stat mult acasă și am văzut cum este viața normală. Este cam plicitisor. În tenis am parte de adrenalină. Voi mai jucă încă câțiva ani. Obiectivul este să ajung la cea mai bună versiune a mea", a spus Simona Halep.

Halep a abandonat anul acesta turneele de la Doha și Dubai și s-a retras după primul tur la Miami. De asemenea, n-a participat la barajul de Fed Cup dintre România și Italia.

Simona Halep – Marketa Vondrousova LIVE TEXT | Halep are două semifinale la Stuttgart

Simona Halep participă pentru a şasea oară la turneul de la Stuttgart. În trecut, ea şi-a trecut în cont două semifinale (2015 şi 2017), un sfert de finală (2018) şi două optimi de finală (2014 şi 2016).

Meciul dintre Simona Halep şi Marketa Vondrousova se va disputa joi, de la ora 18.00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.  

Recomandări
  • Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-1, 6-3
  • Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Stuttgart

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și