Închide meniul

Simona Halep, mesaj emoționant după retragerea de la Linz. Ce a spus „Simo” despre sezonul de coșmar prin care a trecut. Drama neștiută a sportivei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 8:30

Simona Halep, mesaj emoționant după retragerea de la Linz. Ce a spus „Simo despre sezonul de coșmar prin care a trecut. Drama neștiută a sportivei

Simona Halep a cedat nervos

Profimedia

2021 a pus-o la încercare pe Halep încă dinainte să înceapă. Simona și-a pierdut un membru din familie, eveniment, fapt ce a afectat-o enorm de mult din punct de vedere moral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, mesaj emoționant după încheierea sezonului 2021

„Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte să înceapă, am suferit o durere uriașă în inimile noastre ca familie, deoarece am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea. A fost o persoană puternică, specială și va fi mereu în inimile și gândurile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să-l accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim durerea și să rămânem puternici”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Pe plan sportiv, 2021 a început mai greu decât orice alt an pentru Simona Halep. După Australian Open, românca a suferit mai multe accidentări care au forțat-o să se retragă de la turneele de la Doha, Dubai sau Miami. Cea mai grea lovitură a venit însă în luna mai, la Roma, când „Simo” a suferit o ruptură la gambă și a ratat apoi Roland Garros, Wimbledon și Joucurile Olimpice.

„Am fost epuizată emoțional o perioadă lungă de timp și apoi am început să sufer niște mici accidentări până a venit cea mare, accidentarea la gambă de la Roma. Nu știam cum să mă descurc pentru că nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva înainte. Dorința mea de a juca a fost uriașă, dar nu am putut juca câteva luni și a trebuit ratez iubitul meu Roland Garros și nu am putut să-mi apăr titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încredere și să mă întreb dacă aș putea să mă întorc unde eram, dacă aș putea avea încredere în corpul meu să reziste. După toate aceste provocări, este clar că astăzi am încredere că voi juca din nou bine și, cu multă muncă, voi crea alte momente grozave pe teren”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep: „Sunt încântată de ceea ce urmează!”

După finala pierdută la Transylvania Open, turneul de la Linz era ultima șansă pentru Halep să câștige un titlu în 2021. Ea s-a accidentat din nou, chiar înaintea duelului din semifinale cu compatrioata Jaqueline Cristian, și s-a retras din competiție.

Reclamă

Halep a obţinut totuşi o performanţă importantă în Austria. Cele 110 puncte WTA pe care şi le-a asigurat au ajutat-o să revină în TOP 20 WTA. A fost ajutată de jocul rezultatelor. La plecarea din ţară, Simona nici nu lua în calcul un astfel de scenariu.

„Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv și sunt încântată de ceea ce urmează.
Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în aceste vremuri grele. Îi Mulțumesc lui Daniel că a fost mereu acolo. Mulțumesc noului meu antrenor Adrian pentru că a revenit și mi-a adus lumina încrederii și un zâmbet pe teren. Mulțumesc echipei medicale pentru că a avut grijă de mine de fiecare dată.

Mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut indiferent de situație. Mulțumesc prietenilor mei foarte apropiați pentru că sunt mereu acolo. Mulțumesc soțului meu pentru că a fost în viața mea. 2022, abia aștept să te cunosc, dar acum vacanță te rog!!!”, a încheiat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 30 de ani, „Simo” a rămas cu cele 22 de titluri câştigate. În întreaga carieră a câştigat aproape 38 de milioane de dolari.

Recomandări
  • Simona Halep, mesaj emoționant după retragerea de la Linz
  • Ce a spus „Simo” despre sezonul de coșmar prin care a trecut

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și