Închide meniul

Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj: „Nimeni nu poate fi!”

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 14:53

Reclamă
Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj: „Nimeni nu poate fi!

Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului din procesul de dopaj

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

Simona Halep a transmis un mesaj plin de emoţie, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Românca a dat de înţeles că este în aşteptarea unei veşti bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată în procesul de dopaj la finalul lunii iunie, iar în prezent îşi aşteaptă decizia finală. Fostul lider WTA riscă o suspendare de doi ani, după ce a fost depistată cu Roxadustat, la testele efectuate la US Open 2022.

Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj

Simona Halep a transmis un scurt mesaj pe contul oficial de Instagram. Aceasta oferit un indiciu care spune că este în aşteptarea unui verdict pozitiv, după audierea care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

„Ceea ce ai, toți pot avea. Dar ceea ce ești, nimeni nu poate fi”, se arată în mesajul optimist postat de Halep, pe Instagram.

Simona Halep, mesaj pe Instagram
Simona Halep, mesaj pe Instagram

Verdictul în cazul Simonei Halep era de aşteptat să fie dat pe 13 iulie, însă s-a menţionat că acesta ar putea fi întârziat, dat fiind faptul că procesul româncei este unul extrem de complex.

Reclamă

Astfel, Halep urmează să afle în următoarea perioadă dacă va primi vreo suspendare, în urma faptului că a fost depistată cu o substanţă interzisă. Românca a pledat nevinovată în faţa judecătorilor, şi speră să obţină o decizie favorabilă ca urmare a audierii.

În prezent, Simona Halep a căzut pe locul 54 WTA. Dacă nu va obţine o decizie favorabilă din partea judecătorilor, românca îşi va pierde toate punctele WTA în luna septembrie.

Simona Halep ar putea fi ștearsă din clasamentul WTA dacă va fi suspendată 2 ani în scandalul de dopaj

Simona Halep ar putea fi ștearsă din clasamentul WTA. Această măsură ar fi urma să fie aplicată în cazul în care „Simo” va fi suspendată pentru 2 ani, în scandalul de dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea din Constanța ar putea primi o suspendare de 2 ani, conform sursei citate anterior. Această suspendare ar fi totuși sinonimă cu ștergerea acesteia din clasamentul WTA, a anunțat eurosport.ro.

Dacă scenariul suspendării se va adeveri, se va considera că Simona și-a ispășit deja 8 luni din pedeapsă. Aceasta i-a fost acordată provizoriu în luna octombrie a anului trecut.

Ștergerea din clasamentul WTA s-ar întâmpla din cauză că Simona Halep ar urma să rămână fără puncte în ierarhia tenisului feminin, dacă nu își va apăra cele 1.000 de puncte obținute la turneul WTA de la Toronto.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și