Închide meniul

Simona Halep – Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Dramă la Roma! "Simo" merge în finală după o luptă formidabilă. Final halucinant de meci

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2020, 12:21

Simona Halep – Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Dramă la Roma! "Simo" merge în finală după o luptă formidabilă. Final halucinant de meci

Profimedia

Simona Halep - Garbine Muguruza

  • Simona Halep - Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4
  • Simona Halep ţinteşte primul trofeu la Roma

După acest meci, scorul întâlnirilor directe dintre cele două sportive este de 4-3, toate victoriile româncei fiind pe zgură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep va evolua în ultimul act cu o jucătoare din Cehia, ori cu Marketa Vondrousova, locul 19 WTA şi favorită 12, ori cu Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie 2.

Calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 150.000 de euro şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 205.190 de euro şi 900 de puncte WTA.

Reclamă

UPDATE 15.26: FINAL DE MECI!  Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Halep a câştigat semifinala dramatic. Muguruza a terminat meciul în genunchi, cu două duble greşeli. 

UPDATE 15.23: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 5-4. Uluitor. Muguruza revine în meci după ce a reuşit două break-uri. 

Reclamă

UPDATE 15.16: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 5-1. Simona, demonstraţie de forţă. 

UPDATE 14.46: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 3-0. Simo este pe val în decisiv. 

UPDATE 14.35: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6. Avem set decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 14.20: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-4. Revenire de senzaţie pentru jucătoare din Spania. 

UPDATE 14.05: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 3-1. Marea noastră campioană începe bine şi setul al doilea. 

UPDATE 13.47: Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3. Simo a câştigat setul în doar 38 de minute. 

UPDATE 13.37: Simona Halep – Garbine Muguruza 5-1. Simona face spectacol la Roma. Muguruza nu are nicio şansă.

UPDATE 13.30: Simona Halep – Garbine Muguruza 3-1. Numărul 2 WTA îşi păstrează avantajul break-ului. 

UPDATE 13:14: Simona Halep – Garbine Muguruza 2-0. Simona a început perfect partida, cu un break. Marea noastră campioană a salvat apoi o minge de break. 

UPDATE 13:00: A început partida dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza. 

Reclamă

Simona Halep şi Garbine Muguruza se vor lupta pentru un loc în finala turneului de la Roma, pe care Simona Halep nu l-a câştigat niciodată. Marea noastră campioană a ajuns de două ori în finală, dar le-a pierdut pe ambele în faţa Elinei Svitolina.

Halep va avea o misiunea grea în faţa lui Garbine Muguruza. Jucătoarea din Spania este un adevărat coşmar pentru numărul 2 WTA. Cele două s-au întâlnit de 7 ori până acum, iar Muguruza conduce cu 5-2, una dintre victorii fiind în FED Cup. 

Simona Halep – Garbine Muguruza, în semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep a reușit să se califice în semifinalele turneului de la Roma după ce adversara sa, Yulia Putintseva, s-a retras din cauza unei accidentări la scorul de 6-2, 2-0 pentru româncă.

Din punct meu de vedere, am jucat un tenis bun, am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau ce e pozitiv și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine decât în meciul de ieri.

Cu siguranță am jucat mai bine de la meci la meci. Astăzi am avut mai mult timp să lovesc mingea, să deschid terenul așa cum îmi place mie. Îmi doresc foarte mult acest trofeu, este unul dintre preferatele mele.

Încerc, cât se poate de mult, să-l câștig, însă este adevărat că am meciuri grele până să mă gândesc la trofeu”, a precizat Simona Halep într-o intervenție pentru Digi Sport.

De cealaltă parte, Garbine Muguruza Muguruza a învins-o în sferturile de finală pe Victoria Azarenka, scor 3-6, 6-3, 6-4.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep