Închide meniul

Simona Halep nu i-a convins pe bookmakeri. Ce cotă are să câştige trofeul de la Miami. Naomi Osaka e din nou favorită

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 10:53

Simona Halep nu i-a convins pe bookmakeri. Ce cotă are să câştige trofeul de la Miami. Naomi Osaka e din nou favorită

Profimediaimages

Simona Halep nu e considerată favorită la Miami

Prima favorită este Naomi Osaka, cu o cotă de 5. Ashleigh Barty şi Garbine Muguruza sunt următoarele pe listă (cotă 10), iar Aryna Sabalenka (12) se află şi ea înaintea Simonei Halep. Bianca Andreescu e şi ea cotată în primele 10, cu o cotă de 18. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu se află printre favoritele de la Miami. Mai jos ai topul primelor 10

  • Naomi Osaka 5.00
  • Ashleigh Barty 10.00
  • Garbine Muguruza 10.00
  • Aryna Sabalenka 12.00
  • Simona Halep 15.00
  • Bianca Andreescu 18.00
  • Iga Swiatek 18.00
  • Jennifer Brady 18.00
  • Petra Kvitova 18.00
  • Victoria Azarenka 22.00

Simona Halep revine la Miami după o pauză mai mare de o lună

Simona Halep a plecat deja spre Statele Unite şi revine în circuitul feminin după mai mult de o lună. Ultima partidă disputată de campioana noastră a fost în sferturile de finală ale Australian Open, unde a fost învinsă de Serena Williams. 

"A fost o pauză destul de lungă, m-am simţit bine acasă, am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate durerile. Abia aştept să merg să joc câteva meciuri şi sper să joc bine. Nu ştiu ce restricţii sunt, noi vom fi în bulă şi sunt ok cu asta, aşa am fost la toate turneele de până acum, în afară de Australia. Nu pot spune că am o mare problemă, nu e confortabil, dar va fi ok", a spus Halep.

Traseul virtual al Simonei Halep la Miami

Simona Halep, numărul 3 mondial, va juca în turul al doilea de la Miami cu Caroline Garcia sau cu o jucătoare venită din calificări. Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Halep nu va avea ocazia să îşi ia revanşa contra Serenei Williams, care şi-a anunţat retragerea.

Reclamă

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Miami a venit în 2015 şi în 2019, atunci când pierdea în semifinale în faţa Serenei Williams, respectiv cu Karolina Pliskova. Ea a mai ajuns în două rânduri în sferturile de finală.  

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și