Închide meniul

Simona Halep, o nouă coborâre în clasamentul WTA! Românca a ajuns pe locul 50

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 11:18

Simona Halep, o nouă coborâre în clasamentul WTA! Românca a ajuns pe locul 50

Simona Halep, o nouă coborâre în clasamentul WTA

Simona Halep, în timpul unui meci la Roland Garros 2022/ Profimedia

Simona Halep a înregistrat o nouă coborâre în clasamentul WTA! Românca, suspendată pentru dopaj din luna octombrie, a ajuns pe locul 50, după o coborâre de zece poziții. În continuare, cea mai bine clasată jucătoare din România este Irina Begu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în continuare suspendată pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping efectuate la US Open 2022. Procesul româncei a fost amânat de două ori, urmând să aibă loc la finalul acestei luni.

Simona Halep, o nouă coborâre în clasamentul WTA

România are patru reprezentante în top 100 WTA, Irina Begu se menţine pe 29, Sorana Cîrstea a urcat două poziţii faţă de săptămâna trecută şi e pe 36, Simona Halep, suspendată provizoriu după un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a coborât zece locuri şi e pe 50, iar Ana Bogdan rămâne pe 61.

Cehoaica Barbora Krejcikova, fost lider mondial în 2018, a revenit în primele zece locuri are clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA), publicat luni, după ce a jucat finala turneului de la Birmingham.

În top 10 s-au mai înregistrat două schimbări, Jessica Pegula şi Caroline Garcia făcând rocada, americanca urcând pe patru, în timp ce franţuzoaica a coborât un loc.

Reclamă

Poloneza Iga Swiatek conduce în clasament, cu un avans de aproape 900 de puncte faţă de belarusa Aryna Sabalenka, în timp ce kazaha Elena Rîbakina este a treia, la aproape 4.000 de puncte.

Cehoaica Petra Kvitova, campioană la Berlin, se menţine pe locul 9, letona Jelena Ostapenko, victorioasă la Birmingham, staţionează pe 17, iar croata Donna Vekic, finalistă la Berlin, a urcat trei poziţii şi este a 20-a.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și