Închide meniul

Simona Halep, pe listele de la US Open 2023! Veste de ultim moment despre româncă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 21:26

Reclamă
Simona Halep, pe listele de la US Open 2023! Veste de ultim moment despre româncă

Simona Halep, pe listele de la US Open

Simona Halep, fericită în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep se află pe listele de la US Open 2023! Românca este în aşteptarea deciziei finale în procesul de dopaj în care este implicată din luna octombrie. Cu toate acestea, numele său a fost introdus pe listele preliminare de la Grand Slam-ul american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, iar de atunci îşi aşteaptă verdictul. Românca nu a mai jucat niciun meci oficial, de când a fost depistată cu Roxadustat, la testele efectuate după US Open 2022.

Simona Halep, pe listele de la US Open 2023

Conform jurnalistului Daniel Radu, Simona Halep apare pe lista prelimnară de la US Open 2023. Vestea este una surprinzătoare, asta în contextul în care nu a apărut încă nicio decizie finală după procesul de dopaj al româncei.

Este pentru prima dată în 2023 când Simona Halep apare pe lista unui turneu, deşi statutul său a fost acelaşi din luna octombrie.

Faptul că numele româncei apare pe listele de la US Open 2023 nu garantează însă faptul că Halep va putea evolua la Grand Slam-ul american. Dacă acest fapt va deveni însă oficial, asta ar însemna că fostul lider WTA a primit un an de suspendare, după ce a fost depistată cu Roxadustat.

Reclamă

US Open este turneul la care de altfel, anul trecut, Simona Halep a fost depistată pozitivă la testele anti-doping. De atunci, românca a fost suspendată provizoriu, urmând ca procesul său să se amâne în nenumărate rânduri, ca în cele din urmă să aibă loc la finalul lunii iunie.

La ediţia de anul trecut de la US Open, Halep a fost eliminată încă din primul tur de către Daria Snigur. Românca a cedat în trei seturi, fiind de altfel ultimul meci jucat de româncă în circuitul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul în cazul procesului de dopaj al Simonei Halep ar fi trebuit să se publice pe data de 13 iulie, însă s-a anunţat că acesta ar putea să întârzie, dat fiind faptul că procesul româncei este unul complex.

Simona Halep a pledat nevinovată în faţa judecătorilor, însă chiar şi aşa, românca riscă o suspendare de cel puţin doi ani. Românca va putea contesta decizia luată de tribunalul Sport Resolutions la Lausanne, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj

Simona Halep a transmis un mesaj plin de emoţie, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Românca a dat de înţeles că este în aşteptarea unei veşti bune.

Simona Halep a transmis un scurt mesaj pe contul oficial de Instagram. Aceasta oferit un indiciu care spune că este în aşteptarea unui verdict pozitiv, după audierea care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

„Ceea ce ai, toți pot avea. Dar ceea ce ești, nimeni nu poate fi”, se arată în mesajul optimist postat de Halep, pe Instagram.

În prezent, Simona Halep a căzut pe locul 54 WTA. Dacă nu va obţine o decizie favorabilă din partea judecătorilor, românca îşi va pierde toate punctele WTA în luna septembrie.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și