Închide meniul

Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1 | ”Am jucat cel mai bun tenis din acest an!” ”Simo”, reacție de mare campioană după calificarea în semifinalele de la Indian Wells + ”Secretul” din spatele meciului perfect

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 2:37

Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1 | ”Am jucat cel mai bun tenis din acest an!” ”Simo”, reacție de mare campioană după calificarea în semifinalele de la Indian Wells + ”Secretul” din spatele meciului perfect

Simona Halep, bucurie după calificare

Profimedia

  • Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1
  • ”Simo”, cu gândul la al doilea titlu de la Indian Wells

Simona Halep, reacție de mare campioană după calificarea în semifinalele Indian Wells

”A fost un meci grozav, simt că am jucat cel mai bun tenis din acest an, ceea ce mă face super-fericită, pentru că ştiam că o să fie un meci greu împotriva ei. În 2018 a fost un joc mai lung, a fost mult mai dificil, dar astăzi m-am simţit grozav, am fost într-o misiune, am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut şi am reuşit destul de bine. (n.r. – despre cum a reuşit să retuneze atât de bine)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când intru pe teren îmi spun că returul trebuie să fie puternic, pentru că ea are un serviciu imens, cu kick, iar la înălţimea mea nu este simplu să returnez, dar am reuşit destul de bine azi. M-am antrenat un pic la retur, ieri şi în această dimineaţă şi totul a mers foarte bine.

(n.r. – despre suporterii care o încurajează) De fapt, băiatul acela (n.r. – Halep a arătat către un spectator), George, vine peste tot în lume şi vreau să-i mulţumesc că mă susţine întotdeauna! Dar le mulţumesc tuturor, pentru că e întotdeauna o plăcere să vin şi să joc aici”, a spus Simona Halep la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Moment uluitor în „sferturile” de la Indian Wells. Halep și-a „distrus” adversara cu două serii magnifice

Simona Halep (26 WTA) i-a predat o adevărată lecție de tenis croatei Petra Martic (79 WTA) în sferturile de finală de la Indian Wells. Campioana noastră s-a descătușat și și-a încântat fanii în confruntarea din Statele Unite. A câștigat în două seturi identice: 6-1, 6-1.

„Simo” a dat recital, iar adversara ei a părut neputincioasă. Totul a început în primul set, la scorul de 2-1. Halep a revenit de la 15-30 și a făcut break-ul. A fost o serie incredibilă, de 13 puncte câștigate de fostul lider mondial. Martic a oprit-o abia la 5-1, la 40-0.

Reclamă

Halep nu s-a oprit și a început imediat după o nouă serie magnifică. Au fost 15 puncte la rând pe care și le-a trecut în cont, perioadă în care a câștigat cu 6-1 primul set și a avut 3-0 în actul secund. Prin urmare, „Simo” a reușit să câștige 28 dintr-un total de 29 de puncte disputate în acea perioadă a meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep