Închide meniul

Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1 | Moment uluitor în „sferturile” de la Indian Wells. Halep și-a „distrus” adversara cu două serii magnifice. Reacție imediată a fanilor: „Furnica atomică!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2022, 2:31

Reclamă
Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1 | Moment uluitor în „sferturile de la Indian Wells. Halep și-a „distrus adversara cu două serii magnifice. Reacție imediată a fanilor: „Furnica atomică!

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022

Profimediaimages

„Simo” a dat recital, iar adversara ei a părut neputincioasă. Totul a început în primul set, la scorul de 2-1. Halep a revenit de la 15-30 și a făcut break-ul. A fost o serie incredibilă, de 13 puncte câștigate de fostul lider mondial. Martic a oprit-o abia la 5-1, la 40-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut show în meciul cu Petra Martic, de la Indian Wells

Halep nu s-a oprit și a început imediat după o nouă serie magnifică. Au fost 15 puncte la rând pe care și le-a trecut în cont, perioadă în care a câștigat cu 6-1 primul set și a avut 3-0 în actul secund. Prin urmare, „Simo” a reușit să câștige 28 dintr-un total de 29 de puncte disputate în acea perioadă a meciului.

Fanii Simonei au reacționat imediat, surprinși de ceea ce au văzut pe teren.

Halep este o mașină de distrugere„, a transmis unul dintre urmăritorii ei.

Reclamă

Furnica atomică!„, a reacționat un alt susținător al Simonei.

Doar Halep? Ajutor„, a glumit alt fan pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a avut nevoie de numai 53 de minute pentru a se califica în semifinalele de la Indian Wells. A câștigat cu 6-1, 6-1 și a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din ultimul an!

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și