Închide meniul

Simona Halep, pregătită pentru Jocurile Olimpice. "Sper să iau o medalie!". Ce a spus despre noul clasament WTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2021, 9:17

Simona Halep, pregătită pentru Jocurile Olimpice. "Sper să iau o medalie!". Ce a spus despre noul clasament WTA

Profimediaimages

Simona Halep a dezvăluit care este principalul ei obiectiv în 2021

Românca a ajuns până în sferturile de finală de la Australian Open 2021. A fost eliminată de Serena Williams, scor 3-6, 3-6, şi a coborât pe locul 3 în clasamentul WTA. Noua campioană de la Melbourne, Naomi Osaka, a depăşit-o pe Simona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "La Jocurile Olimpice sper să nu fie la fel de greu ca în Australia"

"În plan e să joc la Dubai, sunt în recuperare acum. Mai puţin contează clasamentul. Abia a început anul, am multe turnee în faţă şi sper să joc cât mai bine. Vreau să merg 100% la Olimpiadă şi vreau să fac şi treabă bună. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă, sper să iau o medalie. Sper să nu fie la fel de greu cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu", a reacţionat Halep.

Campioana de la Wimbledon visează să urce pe podium atât în proba de simplu, cât şi la dublu mixt. Va face pereche cu Horia Tecău.

"Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas, să joc la dublu cu Horia. Probabil prin mai-iunie o să începem să ne antrenăm", a precizat Simona Halep.

Simona Halep tocmai şi-a făcut vaccinul anti-Covid

Simona Halep a făcut vaccinul anti-Covid-19, la Institutul Cantacuzino, din Bucureşti. Campioana noastră face parte din lotul olimpic pentru JO de la Tokyo şi a fost programată pentru prima doză a vaccinului.

Reclamă

Constănţencei i-a fost administrat vaccinul Pfizer. Halep va face rapelul peste 21 de zile. "Am avut puţin emoţii. Îmi doream, dar bineînţeles am emoţii când se întâmplă ceva. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de asta am decis să îl fac", a transmis Simona.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și