Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria uriașă cu Ons Jabeur. „A fost greu și a trebuit să forțez!” Ce a spus despre șansele să câștige turneul de la Dubai

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 19:20

Simona Halep, prima reacție după victoria uriașă cu Ons Jabeur. „A fost greu și a trebuit să forțez! Ce a spus despre șansele să câștige turneul de la Dubai

Simona Halep, după victoria cu Ons Jabeur

Profimedia

  • Simona Halep, prima reacție după victoria uriașă cu Ons Jabeur
  • Ce a spus despre șansele să câștige turneul de la Dubai

Este prima victorie a Simonei Halep în fața unei jucătoare de TOP 10 după 17 luni. Pentru un loc în finală se va duela cu Jelena Ostapenko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Ons Jabeur de la Dubai

„A fost foarte greu. Aveam în minte meciul din 2020 cu ea. A fost mai greu decât a părut la prima vedere. A foarte strâns și a trebuit să forțez mult, ea lovește foarte tare uneori.

E greu să mă gândesc să câștig turneul, e mereu o plăcere să joc aici. Mă simt foarte bine aici!”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă

Simona a încheiat meciul cu Ons Jabeur în mai puțin de o oră și jumătate. În primul set, ea a reușit o lovitură care i-a ridicat în picioare pe spectatorii de la Dubai.

Halep n-a mai câştigat vreun meci contra unei adversare din TOP 10 de mai bine de un an. Mai exact, de 17 luni. Ultima oară se întâmpla în septembrie 2020, când Simona o învingea pe Karolina Pliskova în finala turneului de la Roma. În partida din Italia, sportiva din Cehia s-a retras în setul al doilea, forţată de o accidentare.

Reclamă

După succesul de la Roma, au urmat alte 3 partide disputate de Simo în faţa unor jucătoare clasate pe primele 10 locuri WTA, dar sportiva noastră le-a pierdut pe toate. Cu Aryna Sabalenka (Stuttgart 2021), Elina Svitolina (US Open 2021) şi Maria Sakkari (Moscova 2021). De notat că Halep n-a reuşit nici să câştige vreun set în cele 3 partide cu jucătoarele aflate, la vremea respectivă, în TOP 10.

Citește și:

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinale la Dubai

Halep va evolua, vineri, în penultimul act, cu letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA.

Halep şi Ostapenko s-au întâlnit de două ori până acum şi şi-au împărţit victoriile. Letona a câştigat French Open în 2017, după ce a trecut în finală, cu 4-6, 6-4, 6-3 de Halep, iar românca a învins-o pe Ostapenko câteva luni mai târziu, cu scorul de 6-2, 6-4, în semifinalele China Open.

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep