Închide meniul

Simona Halep rămâne în Top 10 WTA! Urcare importantă în clasament pentru Ana Bogdan. Jaqueline Cristian, în cădere liberă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 11:29 / Actualizat: 5 decembrie 2022, 12:49

Simona Halep rămâne în Top 10 WTA! Urcare importantă în clasament pentru Ana Bogdan. Jaqueline Cristian, în cădere liberă

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din fotbal

Simona Halep / Hepta

  • Simona Halep rămâne în Top 10 WTA
  • Urcare importantă în clasament pentru Ana Bogdan

Simona Halep rămâne în Top 10 WTA. Campioana noastră se menţine pe locul 9, cu 3025 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan, semifinalistă la Palermo, a urcat 7 locuri şi este pe 46, cu 1077 puncte.

Simona Halep rămâne în Top 10 WTA

Irina Begu se menţine pe 33, cu 1454 puncte. Şi Sorana Cîrstea este în menţinere, pe 39, cu 1300 de puncte.

Reclamă

Jaqueline Cristian a coborât 14 poziţii şi este pe locul 82, cu 732 puncte.

Elena Gabriela Ruse a ieşit din Top 100, după ce a coborât de pe 94 pe 104, cu 619 puncte.

Reclamă

Primele poziţii ale clasamentului WTA sunt următoarele:

1. Iga Swiatek  – 10180 de puncte, Ons Jabeur  – 4.885, 3. Anett Kontaveit – 4.010, 4. Paula Badosa – 3.934, 5. Arina Sabalenka – 3.470.

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră va mai juca la un turneu în acest an

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră anunțase că nu va mai participa la vreun turneu de tenis în acest an, după ce s-a operat la nas (rinoplastie). În cele din urmă, dubla campioană de Grand Slam și-a anunțat prezența la un turneu demonstrativ, din Africa de Sud.

Reclamă 4 / 0/3

“Simo” a traversat o perioadă dificilă în ultimele săptămâni, după ce a divorțat de Toni Iuruc și a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Între timp, sportiva care marți a împlinit 31 de ani a început să se simtă bine și este pregătită să intre din nou pe teren.  

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt, așa că este o onoare să încurajez oamenii să facă acest lucru prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, potrivit Spotmedia.

Simona Halep: ”În februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis!

Recent, „Simo” a vorbit despre momentele grele pe care le-a înfruntat și ce a convins-o să amâne retragerea din tenis

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.
După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.
Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit”, a scris, recent, Simona Halep.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”