Închide meniul

Simona Halep revine pe teren! Turneul la care va participa românca, după ce a primit un wildcard

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 16:35

Reclamă
Simona Halep revine pe teren! Turneul la care va participa românca, după ce a primit un wildcard

Simona Halep revine pe teren

Simona Halep, pe terenul de tenis/ Profimedia

Simona Halep revine pe teren. Românca a primit un wildcard şi va participa la turneul de la Hong Kong, turneu de categorie WTA 250.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu a mai bifat un meci oficial din luna mai, atunci când era forţată să se retragă în primul tur la Trophee Clarins, din cauza unei accidentări.

Simona Halep revine pe teren

Simona Halep a declarat, recent, că e gata să revină pe terenul de tenis până la finalul anului. Aceasta a acceptat invitaţia organizatorilor turneului de la Hong Kong.

Turneul se va desfăşura în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Simona Halep a fost prezentată ca participantă la această competiţie, într-un eveniment ţinut astăzi de către organizatorii turneului.

Printre celelalte jucătoare care şi-au anunţat deja prezenţa la turneul de la Hong Kong se numără Emma Răducanu, Danielle Collins sau Leylah Fernandez.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a bofat doar două meciuri oficiale în acest an, după ce a scăpat de suspendarea de dopaj. Pe lângă duelul de la Trophee Clarins, din luna mai, românca a mai evoluat şi în primul tur de la Miami, acolo unde a fost învinsă în trei seturi de către Paula Badosa.

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor. Românca a transmis că Daniel Dobre va reveni în staff-ul ei, fiind extrem de bucuroasă să-l aibă din nou alături.

Daniel Dobre este antrenorul alături de care Simona Halep a avut rezultate remarcabile. În 2019, „Simo” a reuşit să triumfe la Wimbledon, cu Daniel Dobre în staff-ul ei.

Reclamă

„(N.r. Te-ai decis ce antrenor vei avea?) Este chiar cu mine în seara aceasta. Daniel Dobre o să fie antrenorul meu.

Este şi a fost mereu alături de mine. Mă bucur foarte mult, pentru că este un om deosebit”, a declarat Simona Halep.

Întrebată despre revenirea în circuit, Simona Halep a dat o veste bună. Aceasta a transmis că sunt şanse mari să revină pe teren în acest an.

„(n.r.: despre revenirea în competiţii) Sper în curând. Îmi doresc foarte mult să merg la o competiţie, m-a luat dorul foarte tare. Sper să fiu bine, să fiu aptă fizic pentru că moral, psihic sunt pregătită să revin.

(n.r.: Vreo şansă să mai joci anul ăsta?) Da, şansă mare. Nu vreau să promit nimic, în funcţie de accidentarea pe care am avut-o. (n.r.: Ne poţi spune de unde ai primit invitaţie?) Vedem pe parcurs. E mai bine aşa”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Ce loc ocupă venirea lui Daniel Bîrligea la FCSB

17:57

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

17:55

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

17:42

Propunerea FIA pentru Honda şi Alpine, după ce acestea au comis încălcări ale normelor privind plafonul costurilor în Formula 1!

17:29

FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi”

17:04

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și