Închide meniul

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea la Indian Wells 2021. Emma Răducanu va juca cu Aliaksandra Sasnovich

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 8:33

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea la Indian Wells 2021. Emma Răducanu va juca cu Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

Simona Halep şi Emma Răducanu şi-au aflat adversarele din turul al doilea de la Indian Wells. Cele două jucătoare se pot întâlni în turul al treilea al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indian Wells 2021 | Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea

Simona Halep începe competiţia de la Indian Wells 2021 direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Marta Kostyuk. Jucătorarea din Ucraina, care se află pe 58 WTA, a învins-o în primul tur pe chinezoaica Zhang, (48 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Emma Răducanu – Aliaksandra Sasnovich, în turul al doilea de la Indian Wells 2021

Şi Emma Răducanu şi-a aflat adversara din turul al doilea. Este vorba de jucătoarea din Belarus Aliaksandrei Sasnovich (100 WTA), care a trecut în primul tur de Maria Camila Osorio (71 WTA), scor 6-0, 6-4.

Simona Halep: Nu mă gândesc să câştig turnee acum

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, însă nu se gândeşte la câştigarea marelui trofeu. Marea noastră campioană recunoasşte că a avut parte de un an extrem de greu din cauza accidentărilor.

„Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open, ultimul turneu din acest an la care marea noastră campioană va juca. În România va ajunge şi Emma Răducanu, proaspăta câştigatoare de la US Open. Halep a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebată de prezenţa sportive britanice, cu origini româneşti, la turneul de la Cluj.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și