Închide meniul

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami! Reacţia de milioane a româncei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 8:58

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami! Reacţia de milioane a româncei

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami!

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Hepta

Simona Halep a avut o reacţie de milioane, atunci când s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami. Românca a dezvăluit că l-a salutat pe fostul ei antrenor, care şi-a asumat vina în procesul ei de dopaj, mărturisind că nu ţine ură împotriva nimănui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost învinsă în primul tur de la Miami, la primul meci după suspendarea pentru dopaj. Românca a câştigat clar primul set al duelului cu Paula Badosa, scor 6-1, însă iberica s-a impus în următoarele două, scor 6-4, 6-3, şi s-a calificat în turul secund al competiţiei din Florida.

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami

Imediat după duelul cu Paula Badosa, la conferinţa de presă, Simona Halep a fost întrebată despre relaţia pe care o are cu Patrick Mouratoglou. Românca nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentul în care s-a întâlnit cu fostul ei antrenor.

„Simo” a declarat că l-a salutat pe francez, subliniind însă că ea salută pe toată lumea. Aceasta a mai transmis că nu are resentimente faţă de Patrick Mouratoglou, deşi acesta a avut o mare parte din vină în procesul ei de dopaj.

„Ne-am văzut acum două zile și ne-am salutat. Îi doresc baftă cu Holger Rune, știu că fac o echipă bună împreună. Eu am terminat-o cu el, acum ne salutăm. De fapt, eu salut pe toată lumea, nu am ură împotriva nimănui. Totul e ok”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă

Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina, la TAS, în procesul de dopaj al Simonei Halep. Acesta, împreună cu o membră a staff-ului său, i-au recomandat româncei un supliment, care s-a dovedit a fi contaminat cu Roxadustat.

Simona Halep a tras concluziile, după ce a fost învinsă de Paula Badosa la revenirea pe teren

Simona Halep a tras concluziile, după ce a fost învinsă de Paula Badosa, la revenirea pe teren, la Miami. Românca a transmis că a fost foarte dificil primul meci oficial, după o pauză de un an şi jumătate, mărturisind însă că nu are un obiectiv pentru următoarea perioadă.

„Oricât te-ai antrena nu este ca un meci oficial. A fost dificil azi să intru în ritm. Dar m-am menținut în formă în special în sala de forță. Nu am jucat mult tenis în ultima perioadă, eram obosită mental. Am fost în sala de forță în fiecare zi, nu am pus kilograme pe mine. Asta e bine și mă simt OK fizic. Desigur, nu sunt la cel mai înalt nivel.

Reclamă 4 / 0/3

Este mult prea devreme. Nu știam ce să mă aștept de la decizia TAS, deci nu am planificat nimic. Aici am venit în special din dragoste pentru tenis. Totul s-a întâmplat repede, au trecut doar câteva zile de la decizie. Mă duc acasă și va trebui să mă antrenez mai intens. Nivelul este foarte ridicat în acest moment în circuit. Apoi vom vedea.

Da, o adversară foarte bună. Cu un nivel de tenis foarte ridicat. Eu m-am bucurat de prezența mea pe teren, de faptul că m-am întors în tenis și de faptul că atâția oameni mă susțin și îmi transmit atâtea sentimente frumoase, iubire și apreciere. A fost o zi specială.

A fost un meci greu, mă așteptam. E o jucătoare foarte bună. Fizic am obosit un pic, era normal. Și mental… nu am mai jucat un meci oficial de aproape doi ani. Dar per total eu cred că m-am descurcat bine și am jucat tenis la un nivel ridicat. Nu mă așteptam atât de bine, dar a fost un lucru bun să mă aflu pe teren și să joc atât de bine”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și