Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 18:36

Reclamă
Simona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei

Simona Halep s-a retras din turneul de la Madrid

Simona Halep la Miami Open / Profimedia Images

Simona Halep a luat o decizie dureroasă şi s-a retras din turneul de la Madrid. Românca în vârstă de 32 de ani, aflată pe locul 1146 WTA, a decis să nu participe în competiţia programată între 23 aprilie şi 5 mai, care are premii totale în valoare de 8.770.480 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep, care a revenit pe terenul de tenis după o suspendare de 19 luni, luase o hotărâre similară şi în privinţa unui alt turneu în care primise wild-card. Săptămâna trecută anunţase că nu poate să participe în competiţia de la Oeiras (Portugalia) din cauza unor probleme fizice.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Madrid

Potrivit euronews.ro, Simona Halep nu va mai participa nici la Mutua Madrid Open 2024. „Simo” a invocat motive de sănătate şi că nu este complet refăcută pentru a revenit în circuit la un nivel atât de înalt.

Simona Halep îşi amână astfel revenirea pe zgură. De doi ani nu mai jucase pe această suprafaţă, de la Roland Garros 2022. Constănţeanca continuă să se pregătească alături de noul ei antrenor, Carlos Martinez.

De 12 ori a participat Halep în turneul de la Madrid, în întreaga ei carieră. A câştigat competiţia în 2016 şi 2017, iar de alte două ori a jucat finala.

Reclamă

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep, menţionând ea este o campioană şi trebuie să îşi încheie cariera pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta„, a spus el.

Întrebat dacă Simona Halep mai poate câştiga un titlu de Grand Slam, Boris Becker a răspuns: „Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și