Închide meniul

Simona Halep – Saisai Zheng, în turul al doilea de la Madrid. Bilanț pozitiv pentru Simo împotriva chinezoaicei. Când are loc meciul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 14:51

Simona Halep – Saisai Zheng, în turul al doilea de la Madrid. Bilanț pozitiv pentru Simo împotriva chinezoaicei. Când are loc meciul

profimediaimages

Simona Halep - Saisai Zheng, în turul al doilea la Madrid

Simona Halep a trecut în primul tur de la Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 7-5. Adversara ei de duminică, Saisai Zheng, a eliminat-o pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Saisai Zheng, în turul al doilea la Madrid

Va fi al treilea meci direct dintre Halep și Zheng. Românca are până acum două victorii în fața chinezoaicei: 6-2, 6-2 la Shenzen 2015 și 7-5, 6-0 la Wimbledon 2018. 

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 20.000 de euro şi cu 65 puncte WTA. Pentru accederea în "optimi", jucătoarele vor primi 36.400 de euro.

Simona Halep, rămasă singura româncă de pe tabloul principal de simplu, a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017 şi a mai fost finalistă în 2014 şi 2019.

Simona Halep, emoții cu Sara Sorribes Tormo

Simona Halep și-a spulberat adversara în primul set, care a durat numai 28 de minute. Românca a avut un avantaj considerabil și în actul secund, dar Sorribes Tormo a avut o revenire uluitoare. De la 5-1 pentru Halep, s-a făcut 5-5. Românca și-a revenit pe final și a câștigat setul cu 7-5.

Reclamă

"A fost un meci bun. Nu am fost foarte concentrată în setul al doilea. Ea a revenit și a jucat mai bine. E extraordinar să fiu aici și să găsesc spectatori în tribune. Iubesc Madridul. Obiectivul meu nu este unul clar. Nu am un obiectiv cert, mă concentrez pe fiecare partidă", a spus Simona Halep, după victoria cu Sara Sorribes Tormo.

Anterior, cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, ediţia 2020, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep - Saisai Zheng, în turul al doilea la Madrid
  • Românca are un bilanț pozitiv

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și