Închide meniul
VIDEO

Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj! Ce a postat românca

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 23:16

Reclamă
Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj! Ce a postat românca

Simona Halep se antreneazîă intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj

Simona Halep, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj. Românca a postat un videoclip în care este surprinsă în sala de forţă. Postarea i-a făcut imediat pe fani să se întrebe dacă „Simo” se pregăteşte de revenirea pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la sfârşitul lunii iunie, şi urmează să afle dacă va fi sau nu suspendată pentru faptul că a fost depistată pozitivă la testele anti-doping, efectuate la US Open 2022.

Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj

În videoclipul postat, Simona Halep este surprinsă antrenându-se din greu în sala de forţă. Românca se antrenează cu greutăţi, alături de unul dintre antrenorii săi.

Fanii s-au întrebat imediat dacă Halep se pregăteşte de revenirea de terenul de tenis, după ce a postat un videoclip din sala de forţă: „Este un semn că te întorci?” sau „Sper că asta înseamnă că e întorci” sunt doar câteva dintre comentariile primite de „Simo”, la postarea de pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Este al doilea filmuleţ pe care Simona Halep îl postează de la antrenamente, într-o singură zi. „Simo” a fost surprinsă şi pe terenul de tenis, semn că vrea să rămână în formă maximă, chiar dacă nu a mai evoluat în niciun meci oficial, din octombrie.

Simona Halep, pe listele de la US Open 2023

Simona Halep se află pe listele de la US Open 2023! Românca este în aşteptarea deciziei finale în procesul de dopaj în care este implicată din luna octombrie. Cu toate acestea, numele său a fost introdus pe listele preliminare de la Grand Slam-ul american.

Simona Halep apare pe lista prelimnară de la US Open 2023. Vestea este una surprinzătoare, asta în contextul în care nu a apărut încă nicio decizie finală după procesul de dopaj al româncei.

Reclamă 4 / 0/3

Este pentru prima dată în 2023 când Simona Halep apare pe lista unui turneu, deşi statutul său a fost acelaşi din luna octombrie.

Faptul că numele româncei apare pe listele de la US Open 2023 nu garantează însă faptul că Halep va putea evolua la Grand Slam-ul american. Dacă acest fapt va deveni însă oficial, asta ar însemna că fostul lider WTA a primit un an de suspendare, după ce a fost depistată cu Roxadustat.

US Open este turneul la care de altfel, anul trecut, Simona Halep a fost depistată pozitivă la testele anti-doping. De atunci, românca a fost suspendată provizoriu, urmând ca procesul său să se amâne în nenumărate rânduri, ca în cele din urmă să aibă loc la finalul lunii iunie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și