Închide meniul

Simona Halep, semnal de alarmă pentru Emma Răducanu. „Trebuie să fii foarte atentă!”. Campioana de la US Open, eliminată prematur de la Indian Wells

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 14:16

Simona Halep, semnal de alarmă pentru Emma Răducanu. „Trebuie să fii foarte atentă!. Campioana de la US Open, eliminată prematur de la Indian Wells

Simona Halep și Emma Răducanu

Colaj Profimediaimages

Sportiva din Marea Britanie, cu origini românești, a pierdut încă de la debutul pe tabloul principal de la Indian Wells. A fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-2, 6-4! „Simo” a vorbit despre cea care a dat marea lovitură la US Open 2021 și a câștigat trofeul fără să piardă vreun set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Emma Răducanu cred că ar trebui să fie atentă după US Open!”

E dificil pentru mine să analizez ce s-a întâmplat cu Emma Răducanu. În cazul meu, mi-a trebuit mult timp ca să câștig primul turneu de Grand Slam. Mai câștigasem alte turnee înainte, dar sigur că nu se compară cu un Grand Slam. Prin urmare, nu pot să-mi dau prea mult cu părerea.

Din experiența mea personală, cred că trebuie să fie foarte atentă după o victorie atât de mare. Fiind atât de tânără, nu are experiența necesară câștigării marilor turnee. În cazul Emmei, este chiar primul titlu din cariera sa. În orice caz, nu poți să știi exact cum se simte un jucător tânăr după câștigarea unui asemnea de turneu„, a declarat Simona Halep, potrivit welovetennis.fr.

Emma Răducanu i-a anunțat pe fanii săi că moralul nu i-a fost afecat. A recunoscut superioritatea adversarei.

Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie. Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Emma Răducanu.

Reclamă

Simona Halep și Emma Răducanu pot fi adversare la Transylvania Open. Competiția din Cluj-Napoca va avea loc între 25 și 31 octombrie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și