Închide meniul

Simona Halep şi-a pregătit „armele” pentru procesul de la TAS! Trei strategii prin care vrea să-şi reducă suspendarea

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 10:58

Reclamă
Simona Halep şi-a pregătit „armele pentru procesul de la TAS! Trei strategii prin care vrea să-şi reducă suspendarea

Simona Halep a înregistrat o victorie uriaşă la TAS şi a primit o suspendare de doar nouă luni

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Simona Halep şi-a pregătit „armele” pentru procesul de la TAS. Românca are trei strategii pregătite pentru audierile care vor avea loc în perioada 7-9 februarie, în încercarea de a-şi reduce suspendarea de patru ani primită din partea ITIA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut imediat apel la TAS, după ce a aflat verdictul din partea celor de la ITIA. După mai multe luni de aşteptare, procesul româncei de la Tribunalul de la Lausanne va avea loc săptămâna viitoare.

Simona Halep şi-a pregătit „armele” pentru procesul de la TAS

Conform spotmedia.ro, Simona Halep are trei strategii pregătite pentru procesul de la TAS. Românca va imputa echipei lui Patrick Mouratoglou întreaga vină pentru faptul că a ajuns să consume un supliment contaminat. Fostul lider WTA va argumenta acest lucru prin faptul că a avut alături de ea o echipă extrem de experimentată, în care şi-a pus întreaga încredere.

Pe de altă parte, Simona Halep va încerca să demonstreze faptul că suplimentul pe care l-a consumat provenea dintr-un lot contaminat cu substanţe interzise, în cazul ei, Roxadustat. Românca a depus deja în dosarul său studii ale unor experţi în domeniu, asta după ce testul pozitiv al ei, de după US Open 2022, a rezultat la doar câteva zile după ce un alt test efectuat a avut un rezultat negativ.

De asemenea, Simona Halep va invoca şi faptul că a fost nedreptăţită la procesul care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions, anul trecut. La momentul respectiv, deşi românca trebuia să fie audiată de un tribunalul independet, au existat influenţe din partea celor de la ITIA.

Reclamă

Simona Halep a jucat ultimul meci la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur, în faţa Dariei Snigur. Românca se antrenează intens în această perioadă, urmând ca în vară să revină pe terenul de tenis, pentru un meci demonstrartiv la Cluj, cu Andre Agassi, Stefi Graff şi Andrei Pavel.

Mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS

S-a aflat care a fost mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS. Aceştia au notat faptul că românca rezistă în această perioadă extrem de dificilă din cariera ei, şi îşi aşteaptă verdictul de la Tribunalul de la Lausanne.

Americanii au reacţionat, după ce Simona Halep a anunţat că va reveni pe terenul de tenis, la turneul demonstrativ de la Cluj. Jurnaliştii de peste Ocean au dezvăluit faptul că românca trece printr-un adevărat iad, de mai bine de un an, de când a fost suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, aceştia au mai remarcat faptul că Simona Halep a început să se antreneze intens, în ultima perioadă. Aceasta a postat mai multe fotografii şi videoclipuri de la antrenamentele pe care le face la Dubai, în această perioadă.

„Halep dă dovadă de rezistență, trece prin iad și merge pe apă pentru a reveni.

Postează adesea videoclipuri scurte pe conturile ei de socializare care arată antrenamentele ei din sală sau de pe teren”, au transmis americanii de tennisworldusa.org.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și