Închide meniul

„Trece prin iad!” Mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 9:04

Reclamă
„Trece prin iad! Mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS

Mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care a fost mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS. Aceştia au notat faptul că românca rezistă în această perioadă extrem de dificilă din cariera ei, şi îşi aşteaptă verdictul de la Tribunalul de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit iniţial patru ani de suspendare, din partea ITIA. Românca a făcut apel la TAS, iar procesul va avea loc în perioada 7-9 februarie.

Mesajul transmis de americani despre Simona Halep, înaintea procesului de la TAS

Americanii au reacţionat, după ce Simona Halep a anunţat că va reveni pe terenul de tenis, la turneul demonstrativ de la Cluj. Jurnaliştii de peste Ocean au dezvăluit faptul că românca trece printr-un adevărat iad, de mai bine de un an, de când a fost suspendată pentru dopaj.

De asemenea, aceştia au mai remarcat faptul că Simona Halep a început să se antreneze intens, în ultima perioadă. Aceasta a postat mai multe fotografii şi videoclipuri de la antrenamentele pe care le face la Dubai, în această perioadă.

„Halep dă dovadă de rezistență, trece prin iad și merge pe apă pentru a reveni.

Reclamă

Postează adesea videoclipuri scurte pe conturile ei de socializare care arată antrenamentele ei din sală sau de pe teren”, au transmis americanii de tennisworldusa.org.

Simona Halep nu a mai bifat un meci oficial de la finalul lunii august 2023. La momentul respectiv, românca pierdea în primul tur de la US Open, în faţa Dariei Snigur.

Simona Halep, în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis

Simona Halep a fost în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis alături de Andre Agassi şi Steffi Graf. De asemenea, Simona Halep s-a declarat surprinsă de faptul că a fost invitată la Cluj pentru a juca în meciul demonstrativ alături de Andre Agassi şi Steffi Graf. Halep va reveni pe turneul de tenis la Cluj, în luna iunie, la Sports Festival.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost o surpriză foarte mare și pentru mine că m-au chemat. Mă bucur tare mult că s-au gândit la mine, mai ales în această perioadă care nu este ușoară deloc. M-am bucurat nespus pentru venirea lui Andre și a lui Steffi, pentru că sunt oameni deosebiți.

Am avut șansa să-i întâlnesc, am avut șansa să mă antrenez cu ei și am avut șansa să am discuții legate de tenis, de emoții, de presiune. Totul a fost la Las Vegas, când eram împreună cu Darren Cahill, și m-a bucurat din suflet să am șansa să împart terenul cu ei aici la noi. A fost foarte bine să fiu cu ei pe teren atunci, Steffi nu greșește deloc, slice-ul ei nu este deloc ușor de returnat, a spus Simona Halep într-un interviu acordat organizatorilor de la Sports Festival.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și