Închide meniul
VIDEO

Simona Halep și Sorana Cîrstea au refuzat să-și dea mâna înaintea meciului direct de la Indian Wells! Imaginile surprinse înainte de startul partidei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 20:35

Simona Halep și Sorana Cîrstea au refuzat să-și dea mâna înaintea meciului direct de la Indian Wells! Imaginile surprinse înainte de startul partidei

Simona Halep și Sorana Cîrstea au refuzat să se salute

Captură Digi Sport

Simona Halep și Sorana Cîrstea, cele mai bune românce din ierarhia WTA, nu sunt prietene apropiate. Din contră, relația dintre cele două a fost una rece de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au ignorat la Indian Wells

Când au venit la fileu înaintea partidei, Halep și Cîrstea nu s-au salutat și n-au schimbat nicio vorbă. Cele două românce au stat la distanță una de cealaltă. Ambele au părut mai concentrate ca niciodată la partidă.

Miza partidei este una uriaşă şi când vine vorba de situaţia din clasamentul WTA. Înaintea duelului din optimile Indian Wells, Simona Halep se află pe locul 22, cu 1952 de puncte, și este cea mai bine clasată româncă din ierarhia WTA. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea se află 4 poziții mai jos, cu 1865 de puncte.

Așadar, rezultatul meciului direct va cântări enorm în contextul poziției de lider al României în clasamentul WTA. Dacă Simona va câștiga, se va menține pe primul loc pe plan local, cu 2047 de puncte.

Reclamă

Același lucru se aplică și în cazul Soranei. Dacă o va învinge pe Simona la Indian Wells, Cîrstea va deveni cea mai bună jucătoare româncă din clasamentul WTA, cu 1960 de puncte, cu un avans de 8 puncte față de compatrioata sa.

Simona Halep – Sorana Cîrstea | Duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep a vorbit despre duelul cu conaționala Sorana Cîrstea, despre care a spus că este „o jucătoare grozavă”.

”Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare”, a spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe

  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-3, 3-6, 1-6 (50k Bucharest, 2008)
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-4, 7-6(4) (Marbella, 2010)
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 2-6, 4-6 (Cincinnati, 2010)
Recomandări
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea, la Indian Wells
  • Cele două jucătoare au refuzat să-și dea mâna

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și