Închide meniul

Simona Halep, susţinută de un fost campion de Grand Slam după ce a fost suspendată pentru patru ani: „Decizia lor nu contează!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 13:15

Reclamă
Simona Halep, susţinută de un fost campion de Grand Slam după ce a fost suspendată pentru patru ani: „Decizia lor nu contează!

Simona Halep, susţinută de un fost campion de Grand Slam după ce a fost suspendată pentru patru ani

Simona Halep, în timpul unui meci / Getty Images

Simona Halep este susţinută de un fost campion de Grand Slam, după ce a primit o suspendare de patru ani, în procesul de dopaj. Marin Cilic este cel care i-a transmis un mesaj încurajator româncei de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit suspendarea maximă din partea celor de la ITIA, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat. Aceasta a făcut apel la TAS, în căutarea dreptăţii.

Simona Halep, susţinută de un fost campion de Grand Slam după ce a fost suspendată pentru patru ani

După ce a fost suspendată timp de patru ani, Simona Halep a postat un mesaj pe conturile oficiale. La postarea româncei a reacţionat şi Marin Cilic, fostul campion de la US Open, din 2014.

„Rămâi puternică, Simona! Decizia lor nu contează!”, i-a transmis jucătorul croat Simonei Halep, pe Twitter.

Marin Cilic s-a confruntat şi el cu probleme de dopaj, în anul 2013. Croatul în vârstă de 33 de ani a fost depistat pozitiv cu un metabolit de niketamidă şi a primit o suspendare de nouă luni.

Reclamă

Croatul a făcut însă apel la TAS, la fel cum a procedează şi Simona Halep. Cilic a avut câştig de cauză, după ce i s-a redus pedepasa la patru luni.

Nick Kyrgios, poziţie clară în cazul de dopaj al Simonei Halep

Nick Kyrgios a avut o poziţie clară în cazul de dopaj al Simonei Halep. Jucătorul australian a comentat declaraţiile făcute de Maria Sakkari legate de suspendarea primită de Simona Halep. Fostul număr 1 WTA a primit o suspendare de patru ani pentru că a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Maria Sakkari, numărul 9 WTA, a vorbit şi ea despre verdictul primit de Simona Halep, iar jucătoarea din Grecia a declarat că este înfricoşător modul în care autorităţile se ocupă de astfel de cazuri. Nick Kyrgios, controversatul jucător australian, finalist în 2022 la Wimbledon, a avut o reacţie dură în acest caz.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios a răspuns pe Twitter la declaraţiile făcute de Maria Sakkari şi nu este de acord cu punctul de vedere al jucătoarei din Grecia, care consideră că este stresant modul în care jucătorii de tenis sunt testaţi anti-doping:

„Eh, nu chiar. Eu alerg cu banane şi cola în bătălii de cinci seturi. Recordul meu vorbeşte de la sine. Poate că jucătorii ar trebui să nu mai ia rahaturi. Uitaţi-vă în oglindă la voi înşivă ca să puteţi spune la finalul zile: ‘Da, am făcut totul corect’. Nu e greu”, a scris Nick Kyrgios, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și