Închide meniul

Simona Halep, tie-break de coșmar în meciul cu Jelena Ostapenko. Românca a pierdut la zero!

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 16:42

Reclamă
Simona Halep, tie-break de coșmar în meciul cu Jelena Ostapenko. Românca a pierdut la zero!

Simona Halep, tie-break de coșmar cu Jelena Ostapenko

Profimedia

Simona Halep a început cum nu se putea mai bine meciul cu Jelena Ostapenko și a câștigat primul set cu 6-2. Românca a cedat inițiativa în actul secund, iar adversara ei a împins setul în tie-break.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, tie-break de coșmar cu Jelena Ostapenko

În mod uluitor, Simona n-a reușit să-i ia niciun punct lui Ostapenko în tie-break. Jucătoarea din Letonia s-a impus cu un neverosimil 7-0 și a împins meciul în decisiv.

Simona Halep – Jelena Ostapenko. Letona, războinică în declaraţii: „N-a putut să-mi facă față!”

Letona chiar a declarat, înainte să afle că va juca cu Simona în semifinale, că Halep nu a putut să-i facă față în cele două întâlniri directe.

„Am jucat cu ea acum mult timp. Trebuie să o urmăresc din nou. Ce este important este că, indiferent cât era scorul, când am jucat agresiv, de cele mai multe ori, am câștigat meciurile, mai ales în finala de la Roland Garros, Chiar dacă am pierdut, când am intrat pe teren, Halep nu a putut să îmi facă față.”, a spus Jelena Ostapenko.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep a mai câştigat de două ori titlul de la Dubai, în 2015 şi 2020. Pentru calificarea în semifinale, sportiva româncă a trecut, fără să piardă vreun set, de Alison Riske (6-2, 6-4), Gabriela Ruse (6-3, 6-2) şi Ons Jabeur (6-4, 6-3).

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și