Închide meniul

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2024, 9:44

Reclamă
Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep a avut un nou salt în clasamentul WTA, după ce acesta a fost actualizat luni dimineaţă. Dubla câştigătoare de Grand Slam are în continuare cu 11 puncte, dar se află pe locul 1130.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea se pregăteşte în continuare pentru revenirea la turnee, după ce a participat în weekend la un meci de gală, la care au participat Steffi Graf şi Andre Agassi.

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni, potrivit news.ro. Cîrstea se menţine pe locul 29, cu 1704 puncte.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care a coborât un loc, până pe 50, cu 1149 puncte.

Jaqueline Cristian a urcat un loc şi este pe 65, cu 986 de puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Irina Begu a înregistrat o urcare, de patru locuri şi este pe 127, cu 596 puncte.

După o coborâre de un loc, Anca Todoni este pe 137, cu 537 puncte.

În top 200 se mai află Gabriela Ruse (locul 150, coborâre patru locuri, 490 de puncte).

Reclamă

Simona Halep a urcat în clasament cinci locuri şi este 1130, cu 11 puncte.

Prima româncă din clasamentul de dublu este Monica Niculescu, pe 33, cu o urcare de un loc şi 2.316 puncte.

Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 11.695 de puncte.

Pe locul doi este sportiva americană Coco Gauff, cu 7988 puncte, iar pe trei este bielorusa Aryna Sabalenka, cu 7.788 de puncte.

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, conform sport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și