Închide meniul

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2024, 9:44

Reclamă
Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep a avut un nou salt în clasamentul WTA, după ce acesta a fost actualizat luni dimineaţă. Dubla câştigătoare de Grand Slam are în continuare cu 11 puncte, dar se află pe locul 1130.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea se pregăteşte în continuare pentru revenirea la turnee, după ce a participat în weekend la un meci de gală, la care au participat Steffi Graf şi Andre Agassi.

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni, potrivit news.ro. Cîrstea se menţine pe locul 29, cu 1704 puncte.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care a coborât un loc, până pe 50, cu 1149 puncte.

Jaqueline Cristian a urcat un loc şi este pe 65, cu 986 de puncte.

Reclamă
Reclamă

Şi Irina Begu a înregistrat o urcare, de patru locuri şi este pe 127, cu 596 puncte.

După o coborâre de un loc, Anca Todoni este pe 137, cu 537 puncte.

În top 200 se mai află Gabriela Ruse (locul 150, coborâre patru locuri, 490 de puncte).

Reclamă

Simona Halep a urcat în clasament cinci locuri şi este 1130, cu 11 puncte.

Prima româncă din clasamentul de dublu este Monica Niculescu, pe 33, cu o urcare de un loc şi 2.316 puncte.

Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 11.695 de puncte.

Pe locul doi este sportiva americană Coco Gauff, cu 7988 puncte, iar pe trei este bielorusa Aryna Sabalenka, cu 7.788 de puncte.

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, conform sport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:11

VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi

11:50

Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Britanica nu şi-a revenit după accidentare

11:34

McLaren trage un semnal de alarmă după ce Lando Norris a fost penalizat în MP al Statelor Unite. „A fost extrem”

10:43

Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”

10:02

Cristian Săpunaru ar putea rata FCSB-Rapid. Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre căpitanul Rapidului

9:43

FotoFCSB va pleca în Scoţia cu două ore întârziere, după ce avionul s-a defectat! Imagini cu Pintilii şi Charalambous

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 5 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și