Închide meniul
Foto

Simona Halep, vacanță de vis în Italia! Cum a fost surprinsă alături de Toni Iuruc, în ziua în care a ajuns pe locul 9 WTA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 19:34

Simona Halep, vacanță de vis în Italia! Cum a fost surprinsă alături de Toni Iuruc, în ziua în care a ajuns pe locul 9 WTA

Simona Halep, alături de Toni Iuruc

Profimedia

Simona Halep a luat o pauză de la tenis în ultimele luni, fiind absentă la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, vacanță de vis alături de Toni Iuruc

Halep s-a declarat dezamăgită din cauza absenței ei din cirucuit, dar clipele trăite alături de Toni Iuruc i-au ridicat moralul. Afaceristul își răsfață iubita cu fiecare ocazie.

Cei doi au plecat împreună într-o vacanță în Italia, iar Simona a imortalizat câteva momente și pe rețelele de socializare.

Fericiți împreună, Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de nuntă, dar încă nu au programat marele eveniment în mod oficial.

Halep și Iuruc sunt împreună din 2019 și și-au făcut relația publică după triumful româncei la Wimbledon.

Reclamă

Darren Cahill, anunţ despre revenirea Simonei Halep pe teren

Cahill a dezvăluit că Halep ar putea să pună din nou mâna pe racheta de tenis. Campioana noastră şi-ar putea face apariţia în turneul de la Cincinnati, care se va desfăşura între 16 şi 22 august.

„S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală. A felicitat-o și pe Ashleigh Barty, e în vacanță acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în săptămânile următoare și sper să fie în regulă pentru Cincinnati„, a spus Cahill la Eurosport.

Halep a ajuns de trei ori în finala turneului de la Cincinnati, dar a ratat de fiecare dată trofeul. În 2015 a fost învinsă de Serena Williams (3-6, 6-7), în 2017 a pierdut meciul cu Garbine Muguruza (1-6, 0-6), iar în urmă cu trei ani a cedat în set decisiv cu Kiki Bertens (6-2, 6-7, 2-6).

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA

Halep nu şi-a putut apăra cele 2000 de puncte WTA la Wimbledon şi a avut de suferit pe durata turneului de Grand Slam. Rezultatele înregistrate în cele două săptămâni de concurs au făcut-o să ajungă de pe poziţia a 3-a până pe locul 9 WTA.

Simona Halep a fost depăşită, în clasament, de Aryna Sabalenka, Sofia Kenin, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Karolina Pliskova şi Iga Swiatek. O despart acum 4605 puncte faţă de Ashleigh Barty şi 3006 puncte faţă de ocupanta locului secund, Naomi Osaka.

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA
Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și