Închide meniul

Simona Halep, veste șoc! S-a "păstrat" pentru Roland Garros, dar turneul riscă să fie amânat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 14:11

Simona Halep, veste șoc! S-a "păstrat" pentru Roland Garros, dar turneul riscă să fie amânat

profimediaimages

Roland Garros riscă să fie amânat

Pe fondul creșterii cazurilor de COVID-19 din Franța, organizatorii de la Roland Garros se pregătesc pentru cel mai negru scenariu. A recunoscut-o președintele Federației Franceze de Tenis, Gilles Moretton. Acesta a spus că totul depinde de deciziile guverneului de la Paris.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros riscă să fie amânat

”În acest moment totul este în grafic, iar turneul va avea loc la datele stabilite. Dar dacă măsurile de carantină vor fi prelungite, turneul ar putea fi anulat, deși este o variantă la care nici nu vreau să mă gândesc”, a spus Moretton, citat de The Independent.

Roland Garros este programat în perioada 24 mai – 7 iunie. Cel mai probabil, turneul va debuta fără spectatori în tribune.

"Studiem mai multe variante, oricum e greu de crezut că vor fi spectatori la capacitatea maximă a arenelor. E posibil să se joace fără public la început, iar apoi să permitem un acces limitat. Discut și cu jucătorii și așteptăm să vedem ce se întâmplă.

E complicat și deoarece înainte de Roland Garros se mai joacă alte turnee, precum Monte Carlo, e același teritoriu, mai sunt și cele de la Madrid și Roma. Nu e o situație asemănătoare cu cea de la Australian Open”, a mai spus președintele Federației Franceze de Tenis.

Reclamă

Roland Garros a fost amânat și în 2020. Al doilea Grand Slam al anului s-a desfășurat abia în septembrie. Numărul spectatorilor a fost limitat la 1000 pe zi. 

Roland Garros, turneul favorit al Simonei Halep

Simona Halep se simte ca acasă la Roland Garros. "Simo" a declarat că și-ar dori să joace ultimul meci al carierei pe arena "Philippe Chatrier", unde a cucerit primul ei Grand Slam.

"Aş vrea să joc ultimul meci la Roland Garros, pentru că este turneul de Grand Slam favorit. Acolo am câştigat şi primul titlu major", a spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câștigat titlul la Roland Garros în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Anul trecut, românca a fost eliminată în optimi de poloneza Iga Swiatek. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și