Închide meniul

Simona Halep, veşti uriaşe! „Joc de 5 zile la intensitate maximă”. Ce spune de următorul turneu la care va juca

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 14:24

Simona Halep, veşti uriaşe! „Joc de 5 zile la intensitate maximă. Ce spune de următorul turneu la care va juca

Profimediaimages

Simona Halep, veşti uriaşe! "Joc de 5 zile la intensitate maximă"

„În ultimele 4 săptămâni am avut 4-5 ore pe zi de recuperare, exerciții și tratament. Acum mă simt foarte bine, joc de 5 zile la intensitate maximă și nu am dureri, ceea ce e cel mai plăcut. Revenirea este grea, mi-am pierdut ritmul și timingul, dar sunt sigură că în câteva săptămâni voi ajunge la un nivel ridicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, veşti uriaşe! „Joc de 5 zile la intensitate maximă”

A fost o accidentare pe care nu o așteptam, nici nu mi-am dat seama că o să se întâmple. M-am speriat, a fost un moment în care am avut o durere foarte mare la mușchi și atunci s-a produs ruptura. Am acceptat, am încercat să fiu pozitivă ca să mă recuperez mai repede”, spus Simona, într-o conferinţă de presă.

Campioana noastră a anunţat că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg. Acesta va fi primul turneu pentru Simo de la accidentarea suferită la Roma. Competiţia se desfăşoară pe iarbă şi este un turneu pregătitor pentru Wembley.

„Nimic nu știu. Știu că va fi pe iarbă, va fi greu pentru că nu am mai jucat de mult pe iarbă, de doi ani. Vin după o perioadă foarte lungă, de 4 săptămâni, în care nu am jucat deloc. Sper să mă simt bine, să fiu bine fizic”, a mai spus Simona.

Simona Halep revine pe teren! Participă la turneul de la Bad Homburg

Simona participă la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg, acolo unde şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

Reclamă

Pe de altă parte, chiar dacă nu a participat la Roland Garros, Simona rămâne pe locul 3 WTA. Sofia Kenin era ultima jucătoare care o poate depăşi, dar ea a fost eliminată în optimile de la Openul francez.

În 2021, cea mai bună performanţă a Simonei a venit la Stuttgart, unde a atins semifinalele, fiind învinsă de Aryna Sabalenka, cu 3-6, 2-6. De asemenea, ea a prins sferturile de finală la Australian Open şi Gippsland Trophy.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și