Închide meniul

Singurul scenariu prin care Simona Halep poate scăpa de suspendare la TAS. Patrick Mouratoglou, omul „cheie” în procesul româncei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 16:42

Singurul scenariu prin care Simona Halep poate scăpa de suspendare la TAS. Patrick Mouratoglou, omul „cheie în procesul româncei

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep

Patrick Mouratoglou şi Simona Halep / Profimediaimages

Au apărut detalii despre singurul scenariu prin care Simona Halep poate scăpa de suspendare la TAS. Românca aşteaptă să fie chemată la Lausanne în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia şi a reveni pe terenul de tenis. Totul după ce a fost suspendată patru ani de ITIA în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou ar putea fi omul „cheie” în procesul Simonei şi să o ajute să treacă peste perioada de coşmar. Francezul care a pregătit-o pe Halep, după ce constănţeanca a încetat colaborarea cu Darren Cahill, are un rol uriaş.

Singurul scenariu prin care Simona Halep poate scăpa de suspendare la TAS

Potrivit iamsport.ro, suspendarea Simonei Halep este aproape imposibil de anulat definitiv. Totuşi, ar putea fi redusă semnificativ. Surse din interiorul TAS au dezvăluit ce ar trebui să se întâmple pentru ca fostul lider WTA să primească acceptul de a reveni în circuit.

Ştergerea suspendării poate fi decisă doar în cazul în care Halep dovedeşte că nu a fost vorba de vreo vinovăţie sau neglijenţă. Prin urmare, e nevoie ca Patrick Mouratoglou să îşi asume total vina. Francezul ar trebui să declare, la TAS, că i-a dat suplimentele în care s-a decoperit Roxadustat fără ca Simona să fi ştiut acest lucru.

Recunoașterea vinei și să ia totul asupra lui. Să mărturisească că a fost un act de sabotaj și că a făcut asta fără știrea sportivei sau a altei persoane„, a declarat sursa respectivă, din interiul TAS.

Reclamă

E greu de crezut că Patrick Mouratoglou ar accepta să îşi ia toată vina asupra lui. Dacă ar fi vorba de un „sabotaj”, francezul în vârstă de 53 de ani ar avea probleme cu legea şi şi-ar distruge definitiv cariera de antrenor.

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros încearcă totuşi, la Lausanne, să obţină diminuarea George Cosac a oferit declaraţii despre situaţia Simonei Halep, şi are încredere că judecătorii de la TAS îi vor reduce pedeapsa româncei. Preşedintele FRT a dezvăluit că românca i s-a destăinuit, şi i-a spus că nu a consumat niciodată substanţe interzise.

(n.r. A mers Simona la TAS?) Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată. (n.r. De ce spuneţi acest lucru?) Eu am stat de vorbă cu ea când au început problemele. Ea mi-a spus cu mâna pe inimă că nu a făcut nimic împotriva legii. Din câte ştiu, probele de sânge tot timpul au ieşit perfecte„, a declarat Cosac.

Reclamă 4 / 0/3

Patrick Mouratoglou oferă lecții private de tenis

Patrick Mouratoglou oferă lecții private de tenis, iar o ședință are un preț amețitor. Pentru un antrenament alături de unul dintre cei mai buni antrenori din „sportul alb”, doritorii trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă, pentru o oră și jumătate.

Mouratoglou nu mai colaborează cu niciun sportiv din circuitele ATP și WTA, după ce a încheiat colaborarea cu Holger Rune, iar Simona Halep este suspendată pentru dopaj.

Astfel, antrenorul francez nu mai însoțește niciun sportiv la vreun turneu, și este preocupat cu oferirea lecțiilor private de tenis, la Academia sa din Statele Unite ale Americii.

Fostul antrenor al Serenei Williams nu este însă deloc ieftin. Suma cerută pentru o ședință de o oră și jumătate de antrenament este de nu mai puțin de 7500 de euro.

Conform Tennis Legend, Mouratoglou oferă și lecții de grup. Fanii sau sportivii pot plăti suma de 1700 de euro pe oră, însă condiția este să participe cel puțin patru cursanți.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și