Închide meniul

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 18:20

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Marketa Vondrousova din sferturile de la Dubai / Profimedia

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca a reuşit cea mai importantă revenire a carierei în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 cu Marketa Vondrousova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea a învins-o pe campioana de la Wimbledon 2023 cu 2.6, 7-6(1), 6-2, după 2 ore şi 16 minute de joc. Performanţa Soranei este cu atât mai impresionantă în condiţiile în care a reuşit să revină de la 2-6, 1-5 şi să salveze 6 mingi de meci.

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Capitolul la care este peste surorile Williams

Pe lângă revenirea uluitoare din meciul cu Vondrousova, Cîrstea a scris istorie la Dubai. Prima rachetă a României a devenit cea mai în vârstă jucătoare din istoria turneului, care a debutat în 2001, care ajunge în semifinalele competiţiei.

Recordul era deţinut de Venus Williams, cea care ajungea în anul 2014 în semifinalele de la Dubai la vârsta de 22 de ani şi 248 de zile. Sorana Cîrstea a reuşit acest lucru la 33 de ani şi 321 de zile.

Reclamă

Topul este completat de Nathalie Tauziat (2001, 33 de ani şi 248 de zile), Su Wei Hsieh (2019 (33 de ani şi 48 de zile) şi Serena Williams (2014, 32 de ani şi 147 de zile), potrivit OptaAce.

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrouseva

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrouseva a fost pe măsura victoriei uriaşe, care a propulsat-o în semifinalele turneului WTA 1000.

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a reuşit revenirea carierei: a salvat 6 mingi de meci şi a întors soarta partidei, cu 2-6, 7-6, 6-2, după două ore şi 41 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. Nici nu mă gândeam că mai pot câștiga, am vrut doar să lungesc punctele și nimic mai mult. Mi-am spus să rezist cât mai bine, să nu mă las. Dar cumva s-a legat, am reușit această victorie, dar vă spun sincer că nu știu cum.

Iubesc să joc tenis, am acea adrenalină de care e nevoie pentru un nivel înalt. Muncesc zi de zi pentru a rămâne la un nivel ridicat și pentru a-i mulțumi pe fanii din tribune”, a spus Sorana Cîrstea, citată de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și