Închide meniul

Sorana Cîrstea – Ana Bogdan 6-4, 2-6, 6-3. „Sori” s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Birmingham

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 19:50

Sorana Cîrstea – Ana Bogdan 6-4, 2-6, 6-3. „Sori s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Birmingham

Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Bogdan

Sorana Cîrstea, fericită după ce a obţinut victoria / Profimediaimages

Sorana Cîrstea – Ana Bogdan 6-4, 2-6, 6-3. Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Bogdan şi s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Birmingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Sorana a obținut prima sa victorie în fața Anei, dar și calificarea în turul al doilea al turneului din Marea Britanie. Următoarea adversară a româncei va fi decisă după partida dintre Barbora Strycova și Magdalena Frech.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Bogdan. Duelul româncelor s-a întins pe 3 seturi

Duelul dintre cele două jucătoare din România s-a întins pe 3 seturi. Schimbarea suprafeței de joc le-a dat bătăi de cap ambelor jucătoare, care nu au mai jucat niciun meci după turneul de la Roland Garros. Ana Bogdan a început, cel puțin pe hârtie, cu un mic avantaj în fața Soranei. Aceasta a venit din calificări și a avut timp să se obișnuiască cu suprafața verde de joc de la Birmingham.

Chiar dacă Ana Bogdan a venit după calificări, Sorana a reușit să câștige primul set al partidei, în 51 de minute, cu scorul de 6-4. În următorul set Sorana a părut că s-a relaxat, iar Ana a profitat de acest lucru, câștigând setul 2 cu scorul de 6-2. Totuși, finalul meciului a fost unul echilibrat, până la scorul de 3-2 în favoarea Soranei. După acel moment, jucătoarea din Târgoviște a preluat conducerea în partidă și a reușit să își adjudece ultimul set, cu scorul de 6-3.

Victoria de la Birmingham reprezintă prima victorie a Soranei în fața Anei Bogdan. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori. Primul meci dintre cele două românce a avut loc în 2016, la US Open. Atunci, Bogdan s-a impus cu 0-6, 7-5, 6-2. Sportivele s-au mai înfruntat și în anul 2017, la Bucharest Open. Ana Bogdan a câștigat și acea partidă, cu scorul de 6-4, 6-2.

Reclamă

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea a refuzat să ofere prea multe declaraţii despre situaţia pe care o traversează Simona Halep, însă a mărturisit că are încredere în nevinovăţia fostului lider WTA.

Cîrstea susţine că îşi doreşte enorm ca totul să se rezolve, iar Halep să poată reveni în circuit.

„În general, nu-mi place să-mi dau cu părerea. În România, toată lumea și-a dat cu părerea și nu cred că e nevoie și de părerea mea. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că nu cred că Simona s-ar fi dopat vreodată conștient. Am spus asta și când am aflat prima oară. Atât.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e greu să vorbesc mai mult, pentru că orice voi spune se va răstălmăci. Nu este o situație foarte roz, dar sper din tot sufletul să se rezolve”, a declarat Sorana Cîrstea, conform eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și