Închide meniul

Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 11:28

Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla

Sorana Cîrstea e a doua rachetă a României

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea a fost depistată pozitiv pentru Covid-19. Românca a transmis un mesaj pe contul oficial de Instagram, prin care anaunţă că este pentru prima dată când contactează virusul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a mai participat la un singur turneu, după eliminarea suferită la Wimbledon, în turul secund. Românca a fost ulterior învinsă în prima rundă a turneului de la Praga.

Sorana Cîrstea are Covid-19

Sorana Cîrstea a transmis faptul că boala i-a afectat destul de mult sănătatea, însă este optimistă că va reveni cât mai repede la cel mai bun nivel al său.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe pagina oficială de Instagram.

Instagram Sorana Cîrstea
Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a ratat turneul de la Toronto, care se desfăşoară în această săptămână, din cauza unei accidentări. Totodată, jucătoarea de pe locul 38 WTA poate rata şi turneul de săptămâna viitoare, Cincinnati, care precedă ultimul turneu de Grand Slam, US Open.

Reclamă

Simona Halep – Shuai Zhang, în turul doi la Toronto

Partida dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, din turul doi de la Toronto, va fi a şasea întâlnire directă dintre cele două. Simo conduce la acest capitol, cu 3-2.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul acesta, la Madrid. Românca se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-3. Celelalte două victorii ale fostului lider WTA au avut loc la Wimbledon, în 2019, şi la Indian Wells, în 2012. În ambele confruntări, românca s-a impus în minimum de seturi.

De cealaltă parte, Shuai Zhang a ajuns în turul secund la Toronto după ce a eliminat-o pe Cristina Bucşa în prima rundă. Chinezoaica de pe locul 45 WTA a învins categoric, cu scorul de 6-1, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Shuai Zhang a învins-o pe Simona Halep în două rânduri. La Beijing, în 2016, românca pierdea clar, cu scorul de 6-0, 6-3. În acelaşi an, la Australian Open, Zhang se impunea cu 6-4, 6-3, într-o partidă din primul tur.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Toronto după o victorie fără emoţii în faţa croatei Donna Vekic. Românca a învins clar, scor 6-0, 6-2, şi se va duela cu Shuai Zhang pentru un loc în optimi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și