Închide meniul

Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 11:28

Reclamă
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla

Sorana Cîrstea e a doua rachetă a României

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea a fost depistată pozitiv pentru Covid-19. Românca a transmis un mesaj pe contul oficial de Instagram, prin care anaunţă că este pentru prima dată când contactează virusul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a mai participat la un singur turneu, după eliminarea suferită la Wimbledon, în turul secund. Românca a fost ulterior învinsă în prima rundă a turneului de la Praga.

Sorana Cîrstea are Covid-19

Sorana Cîrstea a transmis faptul că boala i-a afectat destul de mult sănătatea, însă este optimistă că va reveni cât mai repede la cel mai bun nivel al său.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea, pe pagina oficială de Instagram.

Instagram Sorana Cîrstea
Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a ratat turneul de la Toronto, care se desfăşoară în această săptămână, din cauza unei accidentări. Totodată, jucătoarea de pe locul 38 WTA poate rata şi turneul de săptămâna viitoare, Cincinnati, care precedă ultimul turneu de Grand Slam, US Open.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep – Shuai Zhang, în turul doi la Toronto

Partida dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, din turul doi de la Toronto, va fi a şasea întâlnire directă dintre cele două. Simo conduce la acest capitol, cu 3-2.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul acesta, la Madrid. Românca se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-3. Celelalte două victorii ale fostului lider WTA au avut loc la Wimbledon, în 2019, şi la Indian Wells, în 2012. În ambele confruntări, românca s-a impus în minimum de seturi.

De cealaltă parte, Shuai Zhang a ajuns în turul secund la Toronto după ce a eliminat-o pe Cristina Bucşa în prima rundă. Chinezoaica de pe locul 45 WTA a învins categoric, cu scorul de 6-1, 6-3.

Reclamă

Shuai Zhang a învins-o pe Simona Halep în două rânduri. La Beijing, în 2016, românca pierdea clar, cu scorul de 6-0, 6-3. În acelaşi an, la Australian Open, Zhang se impunea cu 6-4, 6-3, într-o partidă din primul tur.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Toronto după o victorie fără emoţii în faţa croatei Donna Vekic. Românca a învins clar, scor 6-0, 6-2, şi se va duela cu Shuai Zhang pentru un loc în optimi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și