Închide meniul

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2! Simo s-a calificat în turul al treilea la Toronto

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 22:25 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 18:36

Reclamă
Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2! Simo s-a calificat în turul al treilea la Toronto

Simona Halep poate scăpa de suspendarea pentru dopaj

Simona Halep/ Profimedia

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2. Românca s-a calificat în optimi la turneul de la Toronto. Simo nu a avut emoții împotriva jucătoarei din China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, locul 15 mondial, s-a calificat în turul trei la Toronto, turneu din Canada, cu premii de 2.527.250 de doolari. Halep a trecut contra chinezoaicei Shuai Zhang, locul 45 mondial, scor 6-4, 6-2. În turul trei, Halep va juca contra înbingptparei dintre Jill Teichmann şi Anett Kontaveit.

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2! GAME, SET, MATCH! Simona Halep s-a calificat în optimi la Toronto.

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 2-0! Românca începe perfect și al doilea set.

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4! Simona a câștigat primul set.

Reclamă

Simona Halep – Shuai Zhang 5-4! Simona își păstrează avantajul break-ului și are nevoie de un singur game pentru a câștiga primul set.

Simona Halep – Shuai Zhang 4-3! Românca își păstrează avantajul de un break.

Simona Halep – Shuai Zhang 3-2! Chinezoaica se apropie la un singur game de Simona.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Shuai Zhang 3-0! Românca continuă jocul excelent.

Simona Halep – Shuai Zhang 2-0! Început perfect pentru Simo.

Update 21.15: A început meciul!

Știrea inițială

Partida dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, din turul doi de la Toronto, va fi a şasea întâlnire directă dintre cele două. Simo conduce la acest capitol, cu 3-2.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul acesta, la Madrid. Românca se impunea fără emoţii, scor 6-2, 6-3. Celelalte două victorii ale fostului lider WTA au avut loc la Wimbledon, în 2019, şi la Indian Wells, în 2012. În ambele confruntări, românca s-a impus în minimum de seturi.

De cealaltă parte, Shuai Zhang a ajuns în turul secund la Toronto după ce a eliminat-o pe Cristina Bucşa în prima rundă. Chinezoaica de pe locul 45 WTA a învins categoric, cu scorul de 6-1, 6-3.

Shuai Zhang a învins-o pe Simona Halep în două rânduri. La Beijing, în 2016, românca pierdea clar, cu scorul de 6-0, 6-3. În acelaşi an, la Australian Open, Zhang se impunea cu 6-4, 6-3, într-o partidă din primul tur.

Reclamă

La turneul din Canada, Simona Halep a reuşit să ridice trofeul în două rânduri, în 2016 şi 2018, când competiţia a fost găzduită de Montreal. Totodată, Halep a mai disputat o finală, pierdută cu Belinda Bencic, în 2015. Shuai Zhang nu a trecut niciodată de turul secund la competiţia canadiană.

Cu cine se poate duela Simona Halep, dacă va trece de Shuai Zhang

Dacă va trece de Shuai Zhang, Simona Halep ar putea avea o misiune dificlă în optimi, acolo unde ar putea da peste Anett Kontaveit. Numărul 2 WTA va juca şi ea miercuri, împotriva Jil Teichmann.

Ulterior, în sferturi, Simo ar putea să se dueleze cu Aryna Sabalenka, o altă jucătoare din top 10, urmând ca o posibilă semifinală să o dispute cu Elena Rybakina sau Coco Gauff.

Pe cealaltă parte de tablou se află liderul WTA Iga Swiatek, pe care Simona Halep ar putea să o înfrunte în finală. Totodată, Emma Răducanu se afla şi alături de poloneză, însă a fost eliminată încă din primul tur.

Ce cotă are Simona Halep pentru a câştiga turneul de la Toronto

Simona Halep este privită drept a doua favorită pentru un triumf la Toronto. Bookmakerii i-au acordat o cotă de 10 pentru un succes în turneul premergător US Open.

Iga Swiatek este cotată cu prima şansă, 3,25. Liderul WTA a avut o serie fantastică până la eliminarea surpriză de la Wimbledon, având 37 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Totodată, pe locul trei în clasamentul creat de bookmakeri se află Ons Jabeur, cea care a pierdut finala Wimbledon din acest an, în faţa Elenei Rybakina. Jucătoarea din Kazahstan este cotată cu şansa a patra la Toronto, fiind urmată de Naomi Osaka, care are cotă 18, la fel ca şi Cori Gauff şi Aryna Sabalenka.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și